Ana Sayfa Spor 7 Aralık 2020 662 Görüntüleme

Sultanbeyli Hazırlığını Sürdüren Mor Beyazlılar Söz Verdi 3 PUAN HASRETİNE SON VERECEĞİZ.

Sezona iyi başlayan ancak daha sonra üst üste aldıkları seri beraberliklerle çok önemli  puan kayıpları yaşayan Mor Beyazlı ekibimiz ligde  yaklaşık 50 gündür gibi bir süredir galibiyete hasret. 3’üncü Lig 4’üncü grupta mücadele eden 52 Orduspor, en son galibiyetini ligin 5’inci haftasında evinde Silivrispor karşısında 5-0’la aldı.

Sezona iyi başlayan ancak daha sonra üst üste aldıkları seri beraberliklerle çok önemli  puan kayıpları yaşayan Mor Beyazlı ekibimiz ligde  yaklaşık 50 gündür gibi bir süredir galibiyete hasret. 3’üncü Lig 4’üncü grupta mücadele eden 52 Orduspor, en son galibiyetini ligin 5’inci haftasında evinde Silivrispor karşısında 5-0’la aldı. Bu haftadan sonra üst üste oynadığı 6 maçtan da eşitlikle ayrılan mor-beyazlılar adeta beraberliğe abone olurken son dakika yediği gollerle 10 puan kaybetti.

Mor-beyazlılar, çıktığı 11 müsabakada 3 galibiyet 7 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, topladığı 16 puanlamaç fazlasıyla 6.nci sırada kendisine yer buldu. Rakip filelere 16 gol atan Ordu ekibi, kalesinde ise 9 gol gördü.

52 Orduspor’da en golcü oyuncu orta sahada mücadele eden Gürkan Arslan oldu. Gollerinin büyük çoğunluğunu penaltıdan atan Gürkan, 6 golle takımın en golcü oyuncusu oldu. Takımın ikinci en golcü oyuncusu yine orta sahadan 3 kez fileleri havalandıran Sebahattin Usta oldu. Oğuzhan Birben, Muhammed Emin Balcılar ve Halil İbrahim Pekşen ise 1’er gol kaydetti. Sol bek Eşref Korkmazoğlu ise 1 golle takımına katkı sağladı. Mor-beyazlıların forvet hattı ise isteneni veremiyor. Ordu temsilcisinde forvette görev alan Şükrü Kaan Kılıçaslan 2 gol atarken, Volkan Akyıldız ise 1 gol kaydetti. Gökhan Aydaş ise henüz ligde golle tanışamadı.

Öte yandan 52 Orduspor FK,  geçen haftayı BAY geçerken  9 Aralık 2020 Çarşamba günü deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacak..

 

 

İlginizi çekebilir

NAZAR BONCUĞUMUZ OLSUN…

NAZAR BONCUĞUMUZ OLSUN…

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri