Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 16 Ocak 2019 242 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

Pazar günü Ordu’ya gelecek olan ve partisinin belediye başkan aday tanıtım toplantısına katılacak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehir Hastanesi ile ilgili yapacağı açıklamanın merak edildiğini..

 

  1. Pazar günü Ordu’ya gelecek olan ve partisinin belediye başkan aday tanıtım toplantısına katılacak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehir Hastanesi ile ilgili yapacağı açıklamanın merak edildiğini..

 

  1. 2 yıla yakın bir zamandır Ordu valiliği görevinde bulunan ve maneviyata verdiği önemle gönüllerde yer edinen valimiz Seddar Yavuz’un iş hayatında Hak Hukuk ve Adalet üçgenini ilke edinmesinin takdir edildiğini..

 

 

  1. AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu’nun yılan hikayesine dönen çevre yolunun ilk etabının Şubat ayı sonu veya mart ayı başında mutlaka açılacağı müjdesini verdiğini..

 

  1. OSKİ’nin su paralarını ödeyemeyen vatandaşlara uyguladığı cezanın bırakın Müslümanlara Yunan gavurlarına dahi uygulanamayacağını…

 

  1. Fatsa’da MHP’den belediye başkan adaylığı için yaklaşık 2 yıldan beri çalışmalarını aralıksız sürdüren ve çalmadık kapı bırakmayan Murat Kaçak’ın Fatsa adayı olamayacağının açıklanmasından sonra gözlerin Murat Kaçak’ın alacağı yeni karara çevrildiğini..

 

  1. Hasbel kader seçildikleri STÖ’lerde kendilerini bir “mok” sanan zaptiye memurlarının “eceli gelen köpek cami duvarına işermiş” sözünü hatırlattığını..

 

  1. Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem daire başkanı Nusret Aykut’un son günlerde bol bol TÜRKÜ dinlemeye başladığını…

 

  1. Son model Mercedes ile Ordu’ya gelen NURİŞİ karşılayanlar arasında Ordu’nun çok sayıda lavuklarının bulunduğunu…

 

  1. Kadrosunu 7 nokta transferle güçlendiren Yeni Orduspor takımında Yönetim Teknik heyet ve Futbolcuların ya şampiyonluk ya Play Off için kenetlendiklerini..

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor Musunuz?

Bunları Biliyor Musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri