Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 4 Aralık 2018 446 Görüntüleme

Bunları Biliyor musunuz?

AK Parti Altınordu Belediye Başkan aday adayları sayısının elemeler sonucunda ikiye indirildiğini ve o ismin bu hafta içinde Cumhurbaşkanı tarafından açıklanacağını..
  1. AK Parti Altınordu Belediye Başkan aday adayları sayısının elemeler sonucunda ikiye indirildiğini ve o ismin bu hafta içinde Cumhurbaşkanı tarafından açıklanacağını..
  2. Ne Garip Değil mi; Daha düne kadar OBB eski Başkanı Enver Yılmaz ile görüşmek için döt atanların bugün arkasından sallamaya başlamaları…
  3. Rekabet kurulu tarafından haksız rekabete yol açtıkları için haklarında soruşturma başlatılan MDF üretimi yapan sanayiler arasında ORDU ÇAMSAN Ağaç Sanayinin de olduğunu…
  4. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı DR. M.Hilmi Güler’in bazı söylentilere cevap vererek Altınordu belediye başkan adaylığı için hiçbir isim ile görüşmediğini ve söz vermediğini…
  5. Okul kantinleri yemek haneleri ve Öğrenci servislerini denetlemeyenlerin masa başında oturarak tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyerek maaş almalarının vicdanlara sığmadığını….
  6. Faruk Furtun Ana okulundaki öğrenci zehirlenmelerinin bazı öğrenci velileri tarafından ilk olmadığının iddia edildiğini.
  7. Durugöl’de ki yapılaşmayı şahsi menfaatleri yüzünden içlerine sindiremeyenlerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü dahi kullanmalarına rağmen boşuna çırpındıklarını..
  8. Tiflis’te gayrı meşru çocuk sahibi olan işadamı için Tiflis’ten gelen bayanın avukatları ile görüşerek velayet davası açma hazırlığında olduğunun iddia edildiğini..
  9. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla 20 puanla 10. Sırada yer alan Yeni Ordusporda menajer olarak görev yapan şahsiyetin takım içinde huzuru bozduğu gerekçesiyle istenmeyen adam ilan edildiğini.
  10. Unutulmasın ki; Zenginin Köpeği kemiksiz kalınca en önce sahibi ısırmaya başlarmış..

İlginizi çekebilir

Bunları biliyor musunuz?

Bunları biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri