Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz’la birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Göze Çocuk Evi’ni ziyaret ederek, akşam yemeğine misafir oldu.
Geçtiğimiz hafta Sarmaşık Çocuk Evi’nde kalan gençlerin misafiri olan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, bu akşam da Göze Çocuk Evi’ne konuk oldu.
6 kız çocuğunun kaldığı Göze Çocuk Evi’nde çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yavuz, ”Çocuklarımız aile ortamını aratmayacak sıcak bir yuvada kalıyor. Devletin şefkatli ellerine emanet edilen çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz” dedi.
Göze Çocuk Evi’nde kalan çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Yavuz, çocukların özellikle Mülki İdare Amirinin görev ve sorumlulukları ile ilgili sorularını da yanıtlayarak, kendisine yöneltilen birçok soruları içtenlikle yanıtladı.Zaman zaman kendi hayatından örnekler sunan Vali Yavuz, çocuklardan hayata her zaman pozitif bakmalarını, kendilerine güvenmelerini ve mazeret üretmemelerini istedi
“Yaşamınızda sorunlarla karşılacaksınız. Hayatınızda hiçbir zorluk sizi yıldırmasın. Sorunlardan şikayet etmek yerine, mazeret üretmeden çözüm odaklı olun” diyen Vali Yavuz, ”Okuyun, öğrenin, kendinizi geliştirin, vaktinizi boşa harcamayın ve mutlaka bir hobiniz olmasına özen gösterin” diyerek, bazı tavsiyelerde bulundu.
Vali Yavuz, ”Çocuklarımızla beraber güzel bir akşam geçirdik. Bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyor, mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi ve konuşmasını tamamladı.Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un kendilerini ziyaretinden dolayı çok sevindiklerini söyleyen çocuklar, “Sayın Valimiz iyiki geldiniz, çok mutlu olduk. Bizleri sevindirdiniz. Bizleri yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ORDU
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Ana Sayfa
Ordu Haber
8 Ocak 2018
212 Görüntüleme
YAVUZ AİLESİ KİMSESİZLERİ ÇOK SEVDİ
Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz'la birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Göze Çocuk Evi'ni ziyaret ederek, akşam yemeğine misafir oldu.
Benzer Haberler
-
BAŞKAN GÜLER’DEN KADİR GECESİ MESAJI
-
Valimiz Sayın Muammer EROL’un Kadir Gecesi Mesajı
-
Valimiz Sayın Muammer EROL’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
-
BAŞKAN GÜLER’DEN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” MESAJI
-
BAŞKAN GÜLER’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
-
SON YILLARIN EN SERT KIŞ DÖNEMİNDE OSKİ SAHADA
-
BAŞKAN GÜLER’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
-
Valimiz Sayın Muammer EROL’un Berat Kandili Mesajı
-
2024 YILINDA OSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
-
BAŞKAN GÜLER’DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI
-
BAŞKAN GÜLER’DEN YENİ YIL MESAJI
-
DOĞAL HAYATI DESTEKLEYEN GÖLETLER İNŞA EDİYORUZ