Ana Sayfa Spor 6 Kasım 2018 316 Görüntüleme

KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İÇİN “BİR GALİBİYETLE HER ŞEY DEĞİŞECEK”

TFF 3.Lig’de zirve hesapları yapan Yeni Orduspor, ligde oynadığı son 3 maçı da kaybedince hesapları sadece galibiyet üzerine kurmaya başladı.

TFF 3.Lig’de zirve hesapları yapan Yeni Orduspor, ligde oynadığı son 3 maçı da kaybedince hesapları sadece galibiyet üzerine kurmaya başladı.

Yeni sezon öncesinde takımı tecrübeli teknik adam Mustafa Özer’e emanet eden ve geçen sezon aynı grupta mücadele ettiği sezonu şampiyon tamamlayan Ankara Demirspor’dan sportif direktör ve birçok oyuncuyu kadrosuna katan Yeni Orduspor, şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda son üç haftadır sevinemiyor.

Lige çok iyi başlayan ve ilk 8 haftada namağlup olarak yoluna emin adımlarla devam eden Yeni Orduspor’a daha sonrasında ise birşeyler oldu. Son 3 haftada sırasıyla Düzcespor, Adıyaman 1954 Spor ve Sultanbeyli Belediyespor’a mağlup olan Yeni Orduspor, 4.sıraya geriledi ve liderle puan farkı 4’e çıktı.

Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mustafa Özer’in koltuğu sallanırken, geçen sezon sezon sonuna kadar yönetimim arkasında durduğu Cahit Terzi yönetiminde Play-Off’a dahi kalamayan Yeni Orduspor’da yönetimin bu sefer alacağı kadar merak ediliyor.

Mustafa Özer yönetiminde geride kalan 11 haftada 18 puan toplayan Yeni Orduspor, geçen sezon ilk kez mücadele ettiği 3.Lig’de Cahit Terzi gözetiminde ise 11 haftada 15 puan toplamıştı.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri