Ana Sayfa Ordu Haber 7 Mart 2018 287 Görüntüleme

AK PARTİ KUMRU’DA TEK SES

AK PARTİ Kumru İlçe Teşkilatının 6.olağan Kongresi yapıldı. Kongreye Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz , İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve çok sayıda Kumru'lu katıldı.

AK PARTİ Kumru İlçe Teşkilatının 6.olağan Kongresi yapıldı. Kongreye Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz , İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve çok sayıda Kumru’lu katıldı.

Kongre Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Halil Öz, Divan Başkan Yardımcılığını İl Başkan Yardımcısı Bilal Azaklı, Katip Üyelik görevlerini ise Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muammer Ertürkmen yaptı.

Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Murat Yaylak, İlçe Kongreleri partilerin iç meselesidir, gelecekteki hedeflerine odaklanması için , birer muhasebe ,hedef çizme program yapma yeridir. Bütün bunları süratle bitirip hedefe odaklanmalıyız dedi.

2019 DA CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNİN TEMELLERİNİN ATILACAĞI BİR SEÇİM YAPACAĞIZ

2019 yılında yapılacak olan yerel ve Genel Seçimlerin önemine vurgu yapan Başkan Yaylak,, bize göre Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin temellerinin atılacağı bir seçim yapacağız , bugünden itibaren bütün derdimiz , gayemiz, hedefimiz, 2019 seçimleri olacak ve bütün enerjimizi bu gaye için harcayacağız Bizler hizmet erbablarıyız , milletimize hizmetten başka hiçbir gayemiz yoktur. Kadere iman etmiş bir kardeşiniz olarak ‘’ Allah’ın verdiğine kimse mani olamaz, onun mani olduğuna da kimse veremez’’ şiarını düstur edinmiş bir kişi olarak nerede ne zaman istihdam edileceğimizi düşünmeden her zaman partime ve ülkeme hizmet edeceğim. Bugün yapılacak 6.olağan kongrede istişareler sonucunda ve Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile bayrağı çok sevdiğim Aydın Çavuş Kardeşime devredecek olmanın huzuru ve mutluluğu içindeyim. Aydın Kardeşim Kumru’da Kutlu yürüyüşün kutlu sancağını daha da ileriye taşıyacağına olan inancım tamdır diyerek salondan büyük alkış alan Murat Yaylak İlçe Başkanlığına veda etti.

Kumru İlçe Yönetimi Şu kişilerden oluştu ; İlçe Başkanı Aydın Çavuş, Ahmet Coşkun Kınalı, Cavit Erkalma, Ahmet Çavuş,Selman Belen, Abdullah Bilü, Nihat Salgut , Abdülkadir Hocaoğlu, Ayhan Alpbalta, Halil Balta, Mustafa Cabi, Tuncay Koç,Kemal Parlatır, Fatma Payat, Bekir Günaydın

İl Delegeliklerine ; Aydın Çavuş, Günan Murat Hatipoğlu, Ahmet Coşkun Kınalı, Cavit Erkalma, Ahmet Çavuş,Selman Belen, Abdullah Bilü, Nihat Salgut , Abdülkadir Hocaoğlu, Ayhan Alpbalta, Halil Balta, Mustafa Cabi, Tuncay Koç,Kemal Parlatır, Fatma Payat, Bekir Günaydın, Muammer Ertürkmen, Cemal Salgut, Hikmet Bilü, Ömer Çekici, Hakkı Ay, Hüseyin Tantu, Hasan Kavcı,RemziKınalı,Cemal Kıyı, Adem Toprakçı,MuharremErtürkmen, Nevzat Kavasoğlu, Murat Yaylak, Ataman Helvacıoğlu,YusufYalçuva,Hamza karar seçildi

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri