Ana Sayfa Yazarlar 6.09.2017 620 Görüntüleme
Temel AŞAR

Hayat ne uzun ne kısa sadece yaşadığın gün kadardır.

Metal Yorgunluk

 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Önümüzdeki süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019’a hazırlanmamız gerekiyor’ sözleri sonrası 2019 seçimlerine genç bir kadro ile girme hesapları yapan AK Parti’de Ordu kongre takvimi 9 Eylül Cumartesi günü Korgan İlçe Yönetimi seçimi ile başlıyor.

Bilindiği gibi 19 İlçede yapılacak kongreler sonrası İl delegesi seçilen isimler ve Milletvekilleri Belediye başkanlarının katılımı ile İl Başkanlığı ve yönetimi seçimi yapılacak.

Şimdi burada duralım..

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri sonrası herkesin merakla beklediği teşkilatlarda görev yapan METAL YORGUNLARI  yeni dönem listelerinde yer alıp almayacakları…

Sahi, AK Parti teşkilatlarında yeni yüzleri görebilirmiyiz çünkü bunu sadece ben değil AK Partiye gönül veren her vatandaş merak ediyor.

Benim yılların tecrübesine sığınarak buradan küçük bir önerim olacak.

AK Parti Ordu kadrolarını tamamen yenilemelidir. Seçmen artık parti bilarına gittiği zaman yeni yüzleri görmek istiyor. Onun için AK Partinin Kanaat önderleri bu konuda kırmadan dökmeden küskünlüklere yol açmadan çok iyi bir kadro oluşturarak 2019 seçimlerine Ordu’yu hazırlamalıdırlar.

Burada tabi ki iş Milletvekilleri ve Büyükşehir-Altınordu Belediye başkanlarına düşüyor.

Çünkü AK Parti yönetim kadrosu içinde çok sırıtan ve tepki çeken isimler var, bunların mutlaka ayıklanması lazım…

Çünkü METAL Yorgunluğu hiçbir şeye benzemez valla ne yalan söyleyeyim kanserden tehlikelidir!

Herkes gibi bizde bekleyip göreceğiz.

İlginizi çekebilir

Temiz Eller

Temiz Eller

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri