Ana Sayfa Ordu Haber 30 Mayıs 2017 403 Görüntüleme

BAŞKAN YILMAZ ÇATALPINAR’DAN SES VERDİ“SÖZ VERDİYSEK YAPAR BİTİRİRİZ” 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin iftar geleneği devam ediyor. Her yıl “Aynı Sofrada Birlikte Ordu’yuz” sloganıyla 19 ilçede iftar programları düzenleyerek vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofrada buluşmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yılki iftar programlarının ilkini Çatalpınar ilçesinde binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin iftar geleneği devam ediyor. Her yıl “Aynı Sofrada Birlikte Ordu’yuz” sloganıyla 19 ilçede iftar programları düzenleyerek vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofrada buluşmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yılki iftar programlarının ilkini Çatalpınar ilçesinde binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdi.

İftar programı öncesinde 14 km uzunluğundaki Çatalpınar – Korgan bağlantı yolundaki sıcak asfalt öncesi çalışmalar başta olmak üzere, ilçe genelinde sürdürülen yatırımları yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Enver Yılmaz, çalışmaların hızla ilerlediğini söyledi.

BAŞKAN YILMAZ, “SÖZ VERDİYSEK YAPAR VE BAŞLADIYSAK BİTİRİRİZ”

Başkan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizin ilçemize yaptığı hizmetler Çatalpınarlı hemşehrilerimize helal olsun. Son yapılan referandum seçiminde %87,5 olmak üzere, tüm seçimlerde %85’in altına düşmeden bizlere her zaman destek oldunuz. Bizler de sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gayret göstererek sürdürdüğümüz çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Bu hizmetlerimizin haricinde, İlçe Belediye Başkanımızın bizden yeni talepleri oldu. Bunun üzerine başta Keş Deresi’nin kenarında yapılacak çalışmalar olmak üzere sunulan talepleri yerine getireceğiz. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlerdeki talebeleriyiz, söz verdiysek yapar ve başladıysak bitiririz. Şimdiye kadar yaptığımız yatırımlarla birlikte, inşallah yıl sonuna kadar Çatalpınar ilçemize verdiğimiz sözlerin %95’ini yerine getirmiş olacağız” diye konuştu.

“3 YILDA 24 MİLYON TL’LİK YATIRIM GERÇEKLEŞTİRDİK”

Konuşmasında Çatalpınar halkına teşekkür ederek ilçede tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Çatalpınarlı hemşehrilerimizden Allah razı olsun. Onların ahde vefası ve kardeşliğine ne kadar teşekkür etsek azdır. Çatalpınar ilçemize 9 milyon TL’lik su yatırımı gerçekleştirdik. Faaliyete geçireceğimiz Dikyol Deresi Göletimiz, ilçemizin 13 mahallesine hizmet verecek. Çatalpınar’a ulaşım yatırımlarında 38 km asfalt yol, 17 bin m3 taş duvar, beton yol vb. olmak üzere 10 milyon TL’lik yol yatırımı yaptık. İlçemize kültür merkezi ve düğün salonu kazandırmak için proje çalışmalarımız başladı. Çatalpınar Meydan Projemizi Haziran ayı içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. İl Özel İdare döneminde yılda 600 bin TL’lik ödeneğin ayrıldığı ilçemize, 3 yılda 24 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik. İnşallah hizmetlerimiz, bundan sonra da artarak devam edecek ve Çatalpınarımıza teşekkürlerimizi en güzel şekilde sunacağız” dedi.

BAŞKAN TÜRE, “YAPILAN HİZMETLERE HALKIMIZ ŞAHİTTİR”

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe de yaptığı konuşmada, Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı yatırımlardan örnekler vererek, “Büyükşehir Belediyemizden bu güne kadar hangi hizmeti talep ettiysek aldık. Bu hizmetlere Çatalpınar halkımız şahittir. Tüm bu yatırımların ilçemize gelmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Düzenlenen iftar programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başta olmak üzere, Ak Parti Milletvekili Oktay Çanak, Ak Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olğun, ilçelerin belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Enver Yılmaz ve beraberindekiler, iftardan sonra ilçe sokaklarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da ilçe meydanında gerçekleştirdiği gösteriyle vatandaşların beğenisini kazandı.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri