Ana Sayfa Ordu Haber 18 Eylül 2023 96 Görüntüleme

Ticaret Borsası Artık TOGG Kullanacak

Ordu Ticaret Borsası, Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG’u TOBB Başkanı’nın talimatları doğrultusunda teslim aldı. Borsa Başkanı Ziver Kahraman, bu önemli adımı TOGG aracını gururla kullanacaklarını belirterek açıkladı. Yerli otomobilin kalitesine olan güveni vurgulayarak üyelere tavsiyede bulundu.

  Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman, bu gurur verici anı değerli sözlerle paylaştı. Kahraman, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun “biz yaparız sayın cumhurbaşkanım” vaadiyle Türkiye’nin dört bir yanında yerli ve milli TOGG aracının kullanılmasının önünü açtığını belirtti.

  “Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu” (TOGG) titriyle bu önemli adımı attıklarını ifade eden Kahraman, “Bugün kontağa basıyoruz ve bu bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. 1936 yılından bu yana kesintisiz hizmet veren Ordu Ticaret Borsası olarak, devletimizin ve milletimizin emrindeyiz. Yerli ve milli gururumuz TOGG’u teslim aldık ve gururla ve güvenle kullanacağımız aracımızla ülkemize ve milletimize hizmete devam ediyoruz.” dedi.

İlginizi çekebilir

KALDIRIMLARA ESTETİK

KALDIRIMLARA ESTETİK

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri