Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 30 Ağustos 2023 352 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nezdinde yapılan kutlamalara Vali Muammer Erol’un talimatları doğrultusunda Daire müdürlerinin tam tekmil katıldığını.

X.Ordu Asayişinin geçmiş yıllara oranla yüzde 14 azalmasının en önemli etkeninin Ordu Emniyetinin Üst düzeyinde başarılı polis müdürlerinin tecrübelerini konuşturması sonucu elde edildiğini.

X.Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Cemal Enginyurt, “Milli Eğitim Bakanı, öğretmenleri tek tip kıyafete sokacakmış ve bunun için de diyor ki, ‘öğretmene uygun bir şekilde giyinmelidir.’ sözlerine karşılık “Öğretmenlerin üzerinden elini çek Yusuf Tekin” açıklamasını yaptığını.

X.Fındıkta Rekoltenin önceki yıla göre üçte bir oranında düştüğü iddiaları ortaya çıkınca, piyasalarda da yüksek fiyat beklentisini ortaya çıkardı ve çok sayıda tüccarların yeni sezon fındık ürününü 90-100 TL’den almaya başladığını.

X.Palamut’un az Hamsinin altın yılını yaşayacağı tahmin edilen ve Yaz boyunca hazırlıklarını tamamlayan reis ve tayfalar, bu gece yarısından itibaren “Vira Bismillah” diyerek yeni av sezonunu başlatacaklarını.

X.Gelir İdaresi Başkanlığının yapılan değerlendirmeler neticesinde, 7456 sayılı Kanunun 1 inci maddesinin (5) numaralı fıkrası hükmü uyarınca 31 Ağustos 2023 Perşembe günü sonuna kadar ödenmesi gereken ek motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksitinin ödeme süresi 06 Eylül 2023 Çarşamba günü sonuna kadar uzatıldığı” açıklamasının yapıldığını.

X.Okulların açılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen Okul Kıyafetlerinin uçması velileri kara kara düşünmeye başlattırdığını.

X.CHP Ordu il teşkilatında Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’in partililer arasında ayırımcılık yaptığı iddiaları nedeniyle rahatsızlıkların başladığının yüksek sesle konuşulmaya başlandığının iddia edildiğini.

X.Sanat alanının önemli isimlerinden Türk Sanat Müziği Koro Şefi Engin Candan rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındığını ve bir süre tedavisinin burada süreceği öğrenildiğini.

X.9 Eylül 2023 Cumartesi günü başlayacak yeni sezonun son hazırlık karşılaşmasını bu akşam saat 17.00 de kendi tesislerinde Akçaabat Sebatspor ile oynayacak olan Mor Beyazlı ekipte başkan Şükrü Bodur’un Ordu’ya gelmesiyle morallerin üst düzeye çıktığını.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri