Ana Sayfa Ordu Haber 2 Ağustos 2023 149 Görüntüleme

BODUR “Umut Dolu Gelecek İçin Çalışmalar Sürüyor”

52 Orduspor Kulüp yönetim kurulu Başkan Şükrü Bodur başkanlığında  basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

52 Orduspor Kulüp Başkan Şükrü  Bodur, geleneksel hale getirdikleri sezon başı kahvaltı programı için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keyifli bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Başkan Bodur açıklamalarda bulundu.

Geçen Sezonun Ardından Yeni Hedefler Belirlendi

  Geçtiğimiz sezon yaşanan şanssızlıkların ardından moral bozmak yerine hedeflerine odaklanan Başkan Bodur, takımın hedefinin her zaman Ordu Şehrine yakışır bir şekilde mücadele etmek olduğunu vurguladı. Bu doğrultuda doğru transferler yapılarak direkt şampiyonluk hedefi belirlendi ve hazırlıklara başlandı.

Umut Dolu Gelecek İçin Çalışmalar Sürüyor

  Transfer çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlandığını belirten Başkan Bodur, altyapıdan gelen yeteneklerle birlikte kamp çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. Bolu kampında üç hazırlık maçı yapacaklarını ve liglerin başlamasına kadar çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettireceklerini ifade etti.

Başarılar Dileğiyle Kahvaltı Programı Sonlandı

Buluşmanın sonunda Başkan Bodur, hem Orduspor 1967’ye hem de Fatsa Belediyespor’a gelecek sezon için başarılar diledi ve umut dolu bir geleceğe inandığını ifade etti

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri