Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 13 Temmuz 2023 383 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.15 TEMMUZ VATAN HAİNLERİNİ UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ…

X.Valimiz Tuncay Sonel’in ilimizde yaşanan afetin yaralarının sarılması için ilk etapta İçişleri Bakanlığı tarafından 15 Milyon gönderildiğini bilgisini paylaştığını.

X.Yaşadığımız Sel ve Afetten dolayı Ordu’da görev yapan Medya temsilcileriyle toplantı yaparak Bilgilendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in Altınordu ilçemizde sanıldığı gibi 12 bilindiği gibi 4 değil 64 derenin bulunduğu bilgisini paylaştığını.

X.Sığ olduğu için yolcu ve yük gemilerinin yanaşamadığı Ordu Rıhtımının 150 metre daha uzatılacağı proje çalışmalarının yakında başlayacağını.

X.Ordu’da tayinlerinin çıkacağı kesin olarak gözüken bazı daire müdürlerinin bavullarını bile toplamaya başladığını.

X.Altınordu ilçemizde bulunan binaların %58’inin riskli olmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmanın yakın zaman içinde Ordu kamuoyu ile paylaşılacağını.

X.Şehrimizde yaşanan Sel afetinde gösteriş olsun diye saha çalışmasına ütülü pantolon ve rugan ayakkabı ile çıkan SİYASETÇİNİN “Geçmiş Olsun ORDU” paylaşımındaki çektirdiği resim ile POT kırdığını.

X.Turizm şehri Ordu’nun duyarsız görevlilerin aymazlığı nedeniyle Sosyal dilencilerin yaşam merkezi haline geldiğini.

X.MERAK EDİYORUM: AK Parti İl başkanı Selman Altaş’ın Altınordu ilçe Başkanlığı yaptığı süreç dahil İl başkanlığına atandığı günden beri Basın mensupları ile bir araya gelmekten çekindiği için sosyal medyayı kullandığı iddiaları doğru mu?

X.Herkesin parmak izinin farklı olması bile bana kimsenin senin gibi dokunamayacağının kanıtı değil midir?

X.Yeni sezon transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren 52 Orduspor FK’de Transfer komitesinin çok 1ve 2. Ligde mücadele eden çok önemli isimlerle görüşmelerini sürdürdüğünü.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri