Ana Sayfa Ordu Haber 3 Temmuz 2023 158 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.MOR BEYAZLI TARAFTARLAR DİYOR Kİ; ŞÜKRÜ BODUR BAŞKAN ORDUSPOR ŞAMPİYON HAYDİ ORDU KALK AYAĞA…

X.Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman’ın Ordu’nun, Samsun ve Trabzon ili arasında sıkışmış bir kent olmaktan çıkmak için izleyeceği yol haritasını açıklayarak önceliğimiz Ordu’nun ulaşım altyapısının güçlendirilerek cazibe merkezi haline getirmek olmalı dediğini.

X.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr, M.Hilmi Güler’in Şükrü Bodur başkanımız Mor Beyaz renklerle özdeleşen Ordu sevdalısı bir isimdir bizlerin kendisine her türlü desteği vererek tekrar görevine devam etmesini istiyoruz mesajı verdiğini.

X.Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı başarılı ve kararlı çalışmalar sonrası Karadeniz’in en önemli limanlarından biri haline gelen Ünye Limanı’nda aynı anda 3 gemi birden ro-ro sevkiyatı gerçekleştirerek Ordu tarihinde bir ilkin yaşandığını.

X.AK Parti İl teşkilatının göreve seçildikten sonra ziyaret etmedikleri Ordu’da yayın yapan Yazılı ve görsel medya kuruluşları ile bir araya gelmemelerinin merak konusu olduğunu.

X.Ordu’nun yeraltı zenginliklerini bilenlerin çalışmaya KABADÜZ ilçesindeki önemli yataklarda başladıklarını!

X.Güneşli günlerin gelmesiyle deniz kenarlarına akın eden vatandaşlarımızın boğulma olaylarına karşı mutlaka alınan güvenlik önlemlerine uymalarının gerektiğini.

X.Yıllarını CHP’ye vermiş ancak son yıllarda seçim kazanamayan miadı dolmuş CHP İl ve Merkez İlçe teşkilatlarında mutlaka değişim istediklerini.

X.Ordu’nun Eskipazar Mahallesi’nde yaşayan ve isyan noktasına gelen vatandaşların uzun süredir süregelen yol sorunlarından dolayı viyadük sonrasındaki yolların acilen düzeltilmesi için adımlar atılmasını talep ettiklerini.

X.OTSO’nun efsane Başkanlarından hayırsever iş insanı Servet Şahin’in 52 Orduspor Fk takımının Başkanın Şükrü Bodur başkanlığında yeni kurulacak Yönetim kuruluna maddi manevi her konuda destek olarak yanında yer alacağını açıkladığını.

X.Çoğunluk sağlanamadığı için 10 Temmuz 2023 Pazartesi gününe ertelenen 52 Orduspor FK takımında Efsane Başkan Şükrü Bodur’un yeniden aday olması için sporseverlerin Valimiz ve Büyükşehir Belediye başkanına sosyal medya üzerinden çağrı yaparak ŞÜKRÜ BODUR başkanımızı istiyoruz mesajı yayınladıklarını.

X: UNUTULMASIN Kİ; Sosyal medyada boy göstermeyle Başkanlık koltuğunda DEDEM bile Oturur

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri