Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 12 Haziran 2023 398 Görüntüleme

X.Ordu sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelerek onların yanında olduğu mesajı veren valimiz Tuncay Sonel’in 3 yıldan beri saha ve hane ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın devletimize bağlılığını görmenin mutluluğu bizleri onlara karşı daha sorumlu hale getiriyor mesajı vererek kapılarının her zaman her vatandaşımıza açık olduğunu söylediğini.

X.Öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in öğrencilere “Umudumuzda Geleceğimizde Sizlersiniz” diyerek “sizlere çok güveniyorum” mesajı verdiğini.

X.Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in çay ocağı sohbetlerine davet edildiğini.

X.Arkalarında gözü yaşlı Ailelerini ve arkadaşlarını bırakarak ölüme atlayan 19 ve 20 yaşlarındaki Muhammed Hekimoğlu ve Göktan Sedat Günaydın’ın sırlarıyla ölüme gittiklerini.

X.DP Genel başkan yardımcısı Cemal Enginyurt’un üst üste gelen akaryakıt zamlarına tepki göstererek sosyal medya hesabından “bu zamlar daha ne ki ellerim kırılsaydı oy atmasaydım diyeceğiniz günler yakında mesajı paylaştığını.

X.Ordu sokaklarını Dilencilerden Seyyar satıcılardan ve başıboş köpeklerden kurtaracak “DELİ aranıyor!

X.Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken’in sağlık durumunun iyiye gittiğini…

X.Turizmci Ali Aydın Ordu’nun en önemli eksiğinin Fuar alanı olduğunu söyleyerek Belediye Başkanlarımız bu önemli konuya mutlaka el atmalıdır çağrısı yaptığını.

X.HAYDİ ORDUKURBAN BAĞIŞLARIMIZI MUTLAKA MEHMETÇİK VAKFINA YAPALIM.

X.BU UYARIYA DİKKAT: Kurbanlık alacak vatandaşlarımızın hayvanların genel duruşuna çok dikkat etmelerinin istendiğini.

X.GÜNÜN SÖZÜ: Herkesten bir tane buldum kendim gibisini sadece aynaya bakınca buldum.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri