Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 11 Haziran 2023 408 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.ATATÜRK DİYOR Kİ; Ben bu meclisi özgürlüğünüz için kurdum. Özgürlüğünüzü bu mecliste satın diye değil.

X.Ordu’nun her noktasında her kesimle buluşarak farklılık yaratan valimiz Tuncay Sonel Ordu 19 Eylül Musiki Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulunarak Başkan Oya Angın ve Koroda yer alan değerli sanatçıları çalışmalarından dolayı kutlayarak Ali Karahan şefliğinde belirlenen yılların unutulmaz parçalarını dinleyerek mırıldanarak stres attığını.

X.OBB Başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in ORBEL tarafından yapılan Teleferik ve Otopark ücretlerine zamansız yapılan artışlara VETO geldiğini.

X.Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine Yunus Arınç’ın yeniden atanmasının yerinde ve samimi karar olduğunu.

X.Ordu’da yeni yapılanma sürecine giren CHP’de l başkanlığı için en isabetli ve güçlü adayın CHP 4. Sıra Milletvekili adayı Cengiz OKUR olmasının sevindirici bir gelişme olduğunu.

X.Geç saatlerde Müzik seslerini açarak Patlak Egzozlarla araç kullanarak Mahalle sakinlerini rahatsız eden sorumsuz sürücülere karşı yaptığı denetim ve aldığı önlemler ile vatandaşlara huzur ve güven getiren POLİSİMİZE Bahçelievler Mahalle sakinlerinden sosyal medya üzerinden takdir ve TEŞEKKÜR mesajları yağmaya başladığını.

X.Ordu’da bugün serbest piyasada 50 randımanlı fındığın 57 TL’den işlem görmeye başladığını.

X.Bu akşam Ankara’da Eryaman stadyumunda saat 19.00 da Belediye Derincespor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan MOR BEYAZLI ORDUSPORUMUZU tribünlerde desteklemek ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için 15 bin taraftarın tribünlerde yerlerini alacağını.

X.Bu akşam Ankara Eryaman stadyumunda oynanacak 52 Orduspor FK Derince Belediyespor karşılaşmasını Üst klasman hakem Cihan Aydın Mustafa Emre Eyisoy, Ogün Kamacı’nın yöneteceğini karşılaşmanın Dördüncü Hakemi ise Burak Pakkan Olacağını.

X.ZALİMLERİN ÇARKININ CAHİLLERİN DÖNMEYEN KAFASI İLE ÇALIŞTIĞINI.

X.FUZULİ DİYOR Kİ;

MEY BİTER SAKİ KALIR, RENK SOLAR HAKİ KALIR,

DİPLOMA İNSANIN CEHLİNİ ALSA DA;

HAMURUNDA VARSA EŞEKLİK BAKİ KALIR!

X.GÜNÜN SÖZÜ: Dindar anayasa istiyoruz diyorlar. Dünyanın hiçbir yerinde dua eden, ibadet eden anayasa yok. Devlet dindar olmaz, kişi olur.

X.DİYORUZ Kİ; Kurban bağışlarımızın en Hayırlı ve Doğru adresi MEHMETÇİK Vakfıdır.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri