Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 1 Haziran 2023 421 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.TÜRK Siyasi Tarihinin 2009 tarihinden bu yana girdiği seçimlerde 11 yenilgi alarak koltuğuna oturmaya devam eden tek parti liderinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu.

X.Valimiz Tuncay Sonel’in özel girişimleri sonucunda, Depreme dayanıklı olmadığı için yıkılarak yeniden yapılması planlanan Huzurevinde ikamet eden yaşlı vatandaşlarımız için bina arayışına girilmesi sonrası kiraların yüksekliği ortaya çıkması nedeniyle Şirinevler Mahallesinde bulunan geçici binanın düzenlenerek yaşlılarımızın misafir edileceğini.

X.Depreme dayanıklı olmadığı ve fiziki şartların yetersiz olması nedeniyle yıkılması gündemde olan Ahmet Cemal Mağden Huzurevinin bulunduğu arsaya bir çok takas teklifinin ortaya çıktığını.

X.Ordu Defterdarı İbrahim Bayraktar’ın 7440 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkındaki kanunun başvuru ve ilk taksit ödeme süresinin uzatıldığını açıklayarak borçlu mükelleflerimizi uyardığını.

X.Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ve Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Fevzi’ye “Hizmet Şeref Belgesi” verildiğini.

X.MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün TBMM’de danışmanlığını çalışkanlığı ve saygınlığı ile tanıdığımız Ercan Erdoğan’ın yapacağını.

X.TURMOB Genel Sekreteri Bahadır Baş’ın Asgari ücret ile çalışanların Enflasyon karşısında reel anlamda ücretleri eriyor” diyerek asgari üçere gelecek zammın çalışanı ve işvereni mutlu etmesi gerektiğini söylediğini.

X.14 ve 28 Mayıs Seçimlerinde alınan kötü sonuçların faturalarının CHP Ordu İl ve İlçe teşkilatlarına kesileceğini İl yönetimi ve 19 İlçe yönetiminin istifalarının istendiği iddialarının konuşulduğunu.

X.Altınordu ilçesinde en az seçmenin bulunduğu mahallenin Muhtarı olan Düzköy mahallesi Muhtarı Olgun Öztürk’ün Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden seçilmesinin Berber Rahmi Sağlam ağabeyimiz tarafından hayretle karşılandığını.

X. Play Off 2. Tur ilk karşılaşmasında deplasmanda oynadığı Karbel Karaköprüspor ile 1-1 berabere kalarak büyük avantaj elde eden Mor Beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Yavuz İncedal Ordulu sporseverlere  “gelin Pazartesi akşamı oynayacağımız karşılaşmayı birlikte kazanalım” çağrısı yaptığını.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri