Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 16 Mayıs 2023 411 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.AK Partinin Çiçeği burnunda Milletvekili olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Ordu Eğitimine damga vuracak projeleri  20 gün gibi kısa sürede hayata geçirmesiyle gönülleri kazandığını.

X.Ordu’nun en büyük şansının Ordu’nun Hizmet kervanını yöneten Milli Eğitim Bakanı yeni Milletvekili Mahmut Özer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler ve Vali Tuncay Sonel üçlüsü olduğunu.

X.Seçim sonrasına bırakılan 4 ölçekli BÜYÜK DEĞİŞİMLERİN 28 Mayıs sonrasına ertelendiğini.

X.“MİNİ Etekli kaşı gözü boyalı yârim” şarkısı dinleyen zatı Muhteremin sekreterine en sevdiği renk olan PEMPE kıyafet giydirdiğini.

X.Milletvekilliği seçimlerinde başarısız olan CHP il ilçe Kadın ver Gençlik kolları Teşkilatının 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri için kapı kapı dolaşarak kendilerini affettirmeye çalıştıklarını.

X.4.Milletvekilliğini az bir oy farkı ile kaçıran ve seçim çalışmalarında sahada gözükmeyen AK Parti teşkilatlarının 28 Mayıs’tan sonra görevlerinden alınacaklarının sesli sesli konuşulmaya başlandığını.

X.Malum solcuların Pazartesi sabahından itibaren kemik AKP’lilerden daha fazla AKP’li olmalarının dikkatlerden kaçmadığını.

X.Dağ bayır gece gündüz demeden hiçbir şeyden imtina etmeden Ordu’nun her noktasını 3-5 defa ziyaret ederek 34 aylık saha çalışmasının mükafatını MHP ORDU Milletvekili olarak alan Naci Şanlıtürk’ün kendisini gönülden destekleyen partili partisiz tüm hemşerilerine TEŞEKKÜR ettiğini.

X.Liste küskünü İYİ Partililerin Cumartesi günü akşamı malum yerde yaptıkları toplantı sonucunda oylarını eski yuvalarının adayına attıklarının konuşulduğunu.

X.Unutulmasın ki; Yanlış insanlarla doğru yol yürünmez.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri