Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 14 Mayıs 2023 421 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Orduluların ve Ordu’nun en büyük siyasi talihsizliğinin Kastamonulu olmasına rağmen Ordu’nun geleceğini dizayn etme görevi verilen “NK” isimli çakma Ordulu olduğunu.

X.Bugünden sonra gazetemizin bu köşesinin Ordu’nun gündemini belirleyeceğini.

X.Ordulu hayırsever iş insanı İsmail Dündar’ın valimiz Tuncay Sonel’in girişimi ve teşviki ile yapmış olduğu nakdi ve ayni yardımlarla, 12 yetim ve öksüz evladımıza 12 ev satın alma imkanı sağlayarak gönüllere girdiğini.

X.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Ordu Serbest Bölgenin Ünye ilçesinde kurulmasıyla yıllardan beri tartışmalara neden olan Ünye’nin il olması için adımların hızla atılmasının göstergesi olduğunu.

X.ÇBugünden itibaren aylardan beri çay ocaklarını mekan tutan Zabıta Memurlarının sahaya çıkarak şehrin caddelerinde görevlerini hatırlamalarının istendiğini.

X.KİMLER nerelerde yanlışlar yaptı da bugünkü tablo ortaya çıktı diye düşünüyormusunuz.

X.Başarısız sonuçlarda İSTİFA Etmek erdemliktir haydi adamsanız bu erdemliliği gösterin.

X.Seçimlerin cadde ve sokaklara pankart asmakla sosyal medyada boy gösterilmekle televizyon kanallarında ekran kuşu olmakla kazanılmayacağına bir kez daha şahit olduk.

X.ALKIŞLAR: Dün sabah ağaçta mahsur kaldığı için miyav sesleri ile ortalığı inleten Kedi yavrusunu kurtarmak için kendilerini tehlikeye atan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine…

X.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler’in, 62’si takım sporlarında, 64‘ü ise ferdi branşlarda olmak üzere toplam 126 amatör spor kulübüne bu yıl toplam 2 milyon 263 bin TL nakdi yardımda bulunarak spor ve sporcunun her zaman yanında olduğunu gösterdiğini.

X.Dün akşamdan sonra KİMLER nerelerde yanlışlar yaptı da bugünkü tablo ortaya çıktı diye merak ediyorsanız, BEKLEYİN!

X.ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAYANLARIN AHIRDAKİ DANA’YA BİLE RAZI OLACAKLARI GÜNLERİN IŞIKLARININ GÖRÜLDÜĞÜNÜ.

İlginizi çekebilir

Bunları biliyor musunuz?

Bunları biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri