Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 10 Mayıs 2023 431 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.ORDU’DA SEÇMEN KARARINI VERDİ; YARIN YAZACAĞIM…

X.Gelenek haline getirdiği Halk Günü buluşmalarında dünde 650 vatandaşımızla birebir bir araya gelerek dertlerini dinleyen valimiz Tuncay Sonel’in “bu kapı sizlerin kapısı sizlerin derdi bizlerin derdi “ diyerek onları kucakladığını.

X.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler’in Büyükşehir Belediye Başkanlığına bir dönem daha adayım açıklama yapmasının başka senaryoları olan bazı kesimlerde rahatsızlık yarattığını.

X.MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin bugün Ordu’ya gelerek Cumhuriyet meydanında saat 13.00 de “Aziz Milletim Sıra Sende” mitinginde Ordululara sesleneceğini.

X.Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in Altınordu ilçesinde yıllardır ulaşılamayan yerleşim yerlerini dahi Asfalt ve Beton yollarla buluşturarak vatandaşların dualarını alarak “hizmette uzak yakın zengin fakir” diye bir ayırım olmaz mesajı verdiğini.

X.AK Parti Milletvekili adayı ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in seçimlerden sonra Ordu’da ikamet etmek için deniz manzaralı ev kiraladığını.

X.CHP Genel Başkan yardımcısı Milletvekili adayı Seyit Torun’un Fındıkta alan bazlı destek ödemelerinin 170 liradan 600 liraya çıkarılacağı müjdesini verdiğini.

X.MHP Milletvekili adayı Naci Şanlıtürk’ün esnaf buluşmalarında “Ben sadece partililerimizin değil 1.5 milyon Ordulu vatandaşlarımızın vekili olarak TBMM’de sesi olacağım sözü verdiğini.

X.KİMSE ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMASIN: Ordu’nun tek efsane takımı 188 sicil numaralı MOR BEYAZ Renkleri ve Armasıyla Ordulu sporseverlerin 2. Amatör kümede mücadele eden ORDUSPORUMUZDUR:

X.Kemiksiz kalan KÖPEKLERİN kelle koparma projesini İYİ POLİS KÖTÜ POLİS modeliyle gündeme taşımaya başladıklarını.

X.  Demedi Demeyin: “Haklıdan yana değil güçlüden yana olanlar, korkak ve kaypak olurlar. Güç odağı değiştikçe döner fırıldak olurlar”

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri