Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 7 Mayıs 2023 437 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.OY atmak için değil, Geleceğimize yön vermeyi SEÇMEK için sandığa mutlaka gidelim.

X.Pazar günü yapılacak seçimler öncesi 7 farklı araştırma şirketi tarafından Ordu’da 19 ilçenin tamamında 3.500 kişi ile birebir yapılan anket çalışmasında Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önde Milletvekilliği seçiminde ise Millet ittifakının önde olduğunun konuşulduğunu.

X.Hafta sonu Fatsa ve Ünye ilçelinde beraberinde Kaymakam ve Belediye Başkanları ile incelemelerde bulunan Valimiz Tuncay Sonel’in, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’in destekleri ile Ordu’daki tüm kapalı köy okullarının Köy Yaşam Merkezlerine dönüştürüleceğini, bugüne kadar 772 kırsal mahallemizde, şu an itibariyle 284 Köy Yaşam Merkezine ulaştık. Bu sayı hızla artıyor” mesajını verdiğini.

X.Ordu’nun en çalışkan Kurum Müdürleri arasında İŞ KUR Müdürü İsa Kaymak, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, Afet Müdürü Osman Işık, Çevre ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Fatih Vargelioğlu, Valilik Basın Müdürü Vedat Öz’ün görevlerinde üstün başarı göstererek valimiz tarafından özel takdirname ile ödüllendirileceklerini.

X.Milli Eğitim bakanımız Mahmut Özer’in Ordu için büyük şans olduğunu söyleyen valimiz Tuncay Sonel, bakanımızın kararlılığı ve tecrübesi sayesinde taleplerimizi yerine getirmesi nedeniyle “Ordu’da ikili eğitime son vererek yavrularımızı gün ağrımadan okula göndermeyeceğiz” açıklamasını yaptığını.

X.Ordu’nun siyasi Büyüğünün Dr. M.Hilmi Güler Sosyal ve Eğitim alanında yaptığı önemli hizmetler ile Ergin Karlıbel ve Ordu futbolunda yöneticilik alanında ise Mor Beyaz renklerin karşılıksız sevdalısı Şükrü Bodur’un unutulmaz marka olduklarını.

X.Ordu’nun Dereleri Türküsünden esinlenilen “Vermem Seni Ellere” dizisi Çambaşı Yaylasının Çelikkıran Oba’sında çekileceğini.

X.Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışkan dürüst kişiliği ile her kesim tarafından sevilen saygın Kardeşimiz Selçuk Öztürk’in tedavi gördüğü Ankara Şehir hastanesinde vefat etmesinin başta ailesi olmak üzere mesai arkadaşları ve yakın dostları tarafından üzüntü ile karşılandığını.

X.Ulubey’in saygın ailelerinden Kutupoğlu ailesinin biricik varlığı Eczacılık Fakültesi öğrencisi 22 yaşındaki Ahsen Efsun Kutupoğlu’nun geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşında sevenlerini üzerek vefat ettiğini.

X.DİN adamlarına sözüm yok, İstismarcı DİNCİLERE Söyleyecek sözümüz var. (İhsan Gürdal)

X.GÜNÜN SÖZÜ: İyiliğin şartı beştir: Tez olmalı, gizli olmalı, gözde büyütülmemeli, sürekli olmalı ve yerini bulmalı.

X.GÜNÜN MESAJI: Dindar anayasa istiyoruz diyorlar. Dünyanın hiçbir yerinde dua eden, ibadet eden anayasa yok. Devlet dindar olmaz, kişi olur.

X.UNUTULMASIN Kİ; TÜRK’ÜN TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri