Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 25 Nisan 2023 436 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.15 Mayıs sonrasında Ordu’da çok değil bir çok şeylerin değişeceğini ve yeni ortaklıkların yer altı çalışmalarından başlayacağını.

X.Dünya Denizcilik tarihine geçen ve çok önemli yeri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler’in çok önemsediği projelerinin arasında yer alan RÜSUMAT NO:4 Gemisinin Teşhir alanı ve yanındaki Açık hava Müzesinin resmi açılışının muhteşem bir vatandaş katılımı ve ilgisi ile gerçekleştiğini.

X.AK Parti Ordu 2. Sıra adayı İbrahim Ufuk Kaynak ile Çankırı İYİ Parti 1. Sıra adayı Mehmet Ali Karamemiş’in Avusturalya’da iş ortaklığı olduğunun iddia edildiğini.

X.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Mayıs Çarşamba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mayıs Perşembe, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin11 Mayıs Perşembe günü Ordu’da vatandaşlarla buluşacaklarını.

X.Ordulularla barışık olmayan sadece bir grup tarafından desteklenen CHP Milletvekili adayı Dr.Mustafa Adıgüzel’i kimlerin ne amaçla desteklediğinin merak uyandırdığını.

X.Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin göreve geldikten sonra sattığı arazileri ve arsaların kimlere ne kadar ücretle sattığının açıklanmasının istendiğini.

X.Bir zamanlar Türkiye’nin parlayan yıldız Üniversiteler arasında gözterilen ve ünlü profosörleri ve doçentlerin gelmek için araya adamlar koydukları Ordu Üniversitesinin başarı grafiğinde dibe vurmasının Rektör Akdoğan’ın yanlış uygulamaları ve herkesle kavga içinde olmasından kaynaklandığının iddia edildiğini.

X.15 Mayıs seçimleri sonrasında Ordu’nun yer altı zenginliğinin kutsal noktası olan Kabadüz de yer altı çalışmalarının itinayla başlayacağının siyasi kulislerde konuşulmaya başlandığını.

X.Gülyalı Belediye Meclis üyesi ve Kadın Kolları eski ilçe Başkanı Hatice Ceylan’ın zehir zemberek iddialarla istifa ederek bundan sonra mecliste bağımsız meclis üyesi olarak kalacağım açıklaması yaptığını.

X.Geçtiğimiz hafta Taşbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda, Milli Tekvandocu Batuhan Çakmak’ın hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralan ve tedavisi yoğun bakımda devam eden şehrimizin sevilen gençlerinden Berat Şahin’in sağlık durumunun iyiye gitmesi için sevenlerinin hastane önünde dualar etmeye başladıklarını..

X.GÜNÜN DEDİKODUSU : Uğur – Numan İlişkisinden nur topu gibi bir yer altı ortaklığının doğduğunun konuşulmaya başlandığını.

X.GÜNÜN MESAJI: Yalı cami önünde boş bulunan dinlenme yerinin özel vatandaşlara ücretsiz otopark için açıldığını.

X.GÜNÜN SENARYOSU:SU AKAR YOLUNU BULUR diyorlar Oysa yolunu bulan SU değil siyasetin ŞARK KURNAZLARI!

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri