Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 12 Nisan 2023 486 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X. Göreve başladığı 3 yıllık süreçte hem devletin hem de milletin valisi olmayı ilke edinerek yaptığı küçük dokunuşlar ile başta Şehit ve Gazi ailelerimiz ile Fakir Fukara vatandaşlarımızın yanı sıra yetim ve sahipsiz çocukların gönüllerini fetheden Valimiz Tuncay Sonel’in Ordu’da kimselerin yapamadığı uygulamaları ortaya koyarak Devlet ile Ordulu vatandaşlar arasında gönül köprüsü kurduğunu.

X.AK Parti Milletvekili adaylarının 14 Mayıs seçimlerinde en önemli avantajlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in saha çalışmalarını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in birlikte hareket etmeleri olacağını.

X.Ramazan ayında fakir fukara ve yoksul vatandaşlarımızın sofralarına sıcak AŞ koyarak yürekleri ısıtan Altınordu Belediye başkanı Aşkın Tören ve bu insanlarımızı hanelerinde ziyaret ederek yalnız bırakmayan hayırsever eşi Ayfer Tören’in hayır dualarını aldığını.

X.AK Parti İl başkanlığına atanan Selman Altaş’ın ilçe Başkanı olarak görev yaptığı süreçte kendi medyalarından başka medya kuruluşları ve temsilcileriyle iletişim kuramadığını.

 X.Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kasıtlı olarak görüştürülmediğini öne sürerek isyan ettiği için görevinden alınan AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin’e çok sayıda sağduyulu AK Parti seçmeninin sosyal medya üzerinden destek mesajı yayınladıklarını.

 X.Anadolu Jet’in Ordu Giresun havalimanından İstanbul ve Ankara uçuşlarında 449 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarıyla Türkiye’nin dört bir yanından en uygun fiyatlarla seyahat etme fırsatını sunduğunu.

 X.Korgan Orman İşletme şefliğine düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 3 kişinin tutuklandığı ve işletme şefinin ise sadece görev yerinin değiştirildiğini.

 X.BİR ALKIŞTA OSKİ’YE: Altınordu ilçesinde 4 yıl içinde yaptıkları önemli yatırımlar ile sorunları anında çözen OSKİ Genel Müdürü Murat US liderliğindeki OSKİ çalışanlarının alkışı hak ettiklerini.

 X.Ne VAGONMUŞ be! Kimselerin yapamadığını yaptığı için farklılığını göstermiş!

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri