Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 28 Mart 2023 474 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Ramazan ayı nedeniyle farklı ilçelerimize yerleşen depremzede vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluşan valimiz Tuncay Sonel’in

“ Gönülden Gönül’e Giren Hizmet Adamı” profilinin nasıl çizildiğini açık ve net ortaya koyan “Devlet Adamı” olduğunu.

X.BİR VALİ DÜŞÜNÜN: İsterseniz fazla düşünmeyin onun 11 yaşındaki küçük Mercan’ın en büyük hayali olan küçük bir “Küpe” ile nasıl mutlu olduğunun resmidir o gülüşme…

X.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Karadeniz ülkelerine ve Türk Cumhuriyetlerine ihracat noktası haline gelmesi için büyük önem vererek çalıştığı Ünye Limanının Ro-Ro ve kruvaziyer gemilerinin ardından konteyner gemilerine ev sahipliği yapmaya başladığını.

X.Türkiye’den Avrupa Birliği ülkelerine ihraç edilen Ballardan alınan numuneler sonrası 15’de 14’nün hileli çıkması sonrası sınır kapılarından geri döndüğünü.

X.Otel yanında başlayacağı konuşulan otel inşaat sahasının geçmişteki durumunun çok merak edildiğini.

X.Samsun medyasının yaratıcı ve birleştirici gücü olan değerli meslek Büyüğümüz ağabeyimiz İsmail Başaran’ın geçirdiği kalp krizi sonrası sevenlerinin boynunu bükerek sonsuzluğa uğurlandığını.

X.Türk Hava Yolları Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’da Münih, Dusseldorf, Hamburg ve Frankfurt, Avusturya’da Salzburg’a direkt uçuşları başlatacağını, THY ve Sun Expres tarafından gerçekleştirilecek uçuşların Haziran ayının ilk haftası başlayacak ve Ekim ayının son haftası sona ereceğini..

X.1970’li yılların ambulans şoförü babanın turizmci oğlunun akıl almaz yükselişinin takdir edildiğini!

X.HAYRET YA: Ben seni adam yerine koyuyorum, sense yerini beğenmiyorsun!

X.GÜNÜN SÖZÜ: Ana sütünden adam olmayan, inek sütünde öküz bile olamaz.

X.BUGÜNÜN SÖZÜ: Yüz yüze konuşurken hangi yüzüne bakacağımı şaşırdığım siyasetçileri tanıyorum.

İlginizi çekebilir

Bunları biliyor musunuz?

Bunları biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri