Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 12 Mart 2023 493 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Adıyaman’da depremzede aile, yeni doğan bebeklerine bölgede görev yaparak kendilerini yalnız bırakmayarak maddi manevi her türlü desteği veren Ordu Valisi Tuncay Sonel’in ismini koyduklarını.

X.Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görev yapan Vali Tuncay Sonel’den çalışmalar hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler, daha sonra Adıyaman Gölbaşı ilçesine geçerek Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ile bir araya gelerek ilçede deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak depremzedelerle sohbet ettiğini.

X.Deprem bölgesinden dönen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun durmak bilmeden İlçe ve mahalle programlarıyla vatandaşla bir araya gelmeye devam ederek partisinin Ordu’da vatandaşlarla bütünleşen tek Milletvekili özelliği taşıdığını.

X.MHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Naci Şanlıtürk ve eşi Melek Şanlıtürk’ün beyefendi kimliği ile çevresi tarafından sevilen oğulları  Alparslan’ı Zeynep kızımızla İstanbul’da aile arasında düzenlenen sade merasimle nişanlayarak evlilik yolunda çok önemli adımı attırdıklarını..

X.Ordu Siyasetinin önemli isimlerinden şehrimizin sevilen saygın isimlerinden Şanser Şahin’in AK Partiden Milletvekilliği aday adaylığını açıklayarak çalışmalarını başlayan ilk isim özelliği taşıdığını.

X.Ordu’da yakın zamanda birçok ismin ön plana çıkacağı büyük organize depremin! olacağının konuşulduğunu…

X.İsimleri 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde AK Partiden Milletvekilliği adaylığı için geçen Yavuz Selim Kıran’ın aday olmayı düşünmediğini.

X.BU GÜNÜN SÖZÜ : Çiçeğin dikeni var diye üzüleceğimize, dikenin çiçeği var diye sevinelim.

X.HAFTANIN SÖZÜ : Dünya düşünenler için bir komedi, duyanlar için bir trajedidir.

X.DÜŞÜNENİN SÖZÜ : Dünya düşünenler için bir komedi, duyanlar için bir trajedidir.

X. GÜNÜN SÖZÜ : Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, işitenin yararlandığı sözdür.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri