Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 8 Mart 2023 491 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Depremzede vatandaşlarımızın Barınma Yiyecek ve Giyecek ihtiyaçlarını karşılamak için İstanbul, Ankara, Trabzon ve Ordu’daki hayırsever iş insanlarını seferber eden Valimiz Tuncay Sonel’in akşam saatlerini depremzede ailelerin hanelerine konuk olarak geçirdiğini.

X.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler ile görüşen Ordu Müteahhitler Birliği Deneği Başkanı Fatih Titiz Biz OTSO ile işbirliği yaparak ilimizde yapılacak tüm projelere talibiz çünkü Ordu’nun parası Ordu esnafında kalmalı diyerek şehir ekonomisi için çok önemli bir adımın atılmasını istediğini.

X.Ordu’da siyaset kazanının ateşin üzerine konulması sonrası ADAY ADAYLIĞI düşünen partililerin kazan etrafında yer almaya başladıklarını.

X.14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği seçiminde CHP’den Av. Atila Şahin, Osman Güngör, Günay Musabaşoğlu, Av. Haluk Murat Poyraz isimlerinin sokaklarda ön plana çıkmaya başladığını.

X.AK Partiden Milletvekilliği aday adaylığını düşünen ODÜ Rektörü Prof.Dr. Ali Akdoğan’a Araştırma ve Eğitim hastanesi eski Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur’dan VETO geldiğini!

X.BU ŞEHİRDE:DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPARAK PARA TOPLAYNLAR BAŞI BOŞ SOKAK KÖPEKLERİ FUHUŞ YAPAN ESMER KADINLAR VE BAR ADI ALTINDA FAALİYET GÖSTEREN İÇKİLİ MEKANLARIN İNSANLARIN YAŞAM HAKKINA TECAVÜZ ETTİKLERİNİ..

X.Trafiğe kapalı caddeler ve sokak köşe başlarını işgal ederek KENT görüntüsünü çirkinleştiren SEYYAR satıcılara mutlaka sağlıklı ve mutlu olacakları bir proje hazırlanması gerektiğini.

X.Ordu’da polis tarafından yapılan operasyonda Fuhuş yapan 13 kişinin yakalandığı Fuhuş yapanlara kabahatler kanunu gereği para cezası uygulanmasına rağmen yakalanan kadınların aynı işe devam ettiklerini.

X.Kitapçı Faruk Babasının Cenazesini yıkayan imama 200 lira bahşiş vermiş, hoca parayı az bulunca Kitapçı Faruk sinirlenerek ‘Bana bak hoca, yan taraftaki benzinlikte 100 liraya TIR yıkıyorlar’ diyerek topu taca attığını.

X.Pazar günü Elazığ’da çok önemli karşılaşmaya çıkacak olan MOR BEYAZLI 52 Orduspor FK takımı futbolcularının dünkü idmanda önce galibiyet sonra şampiyonluk sözü verdiklerini..

X.LEYLEĞİN ÖMRÜ VAK VAKLA GEÇERMİŞ SANA 1 HAFTALIK MUTLULUK YETTİ DEĞİL Mİ VEDAT MÜDÜRÜN YOL ARKADAŞI ?

X.Şıracılarla Bozacıların buluştuğu yerin adını merak edenlere Pazartesi günü gazetemizin TOKMAK köşesinde açıklayacağımızı

İlginizi çekebilir

Bunları biliyor musunuz?

Bunları biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri