Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 23 Şubat 2023 470 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.CANA CAN KATAN AFAD GÖNÜLLÜLERİ HEPİMİZİN YÜREĞİNDESİNİZ…

X.Deprem Bölgesini ziyaret eden OBB Başkanı Dr. M. Hilmi Güler Valimiz Tuncay Sonel ile buluşarak enkaz çalışmalarını yakından takip ederek Büyükşehir Belediyesi olarak barınma giyecek gıda ve Konteyner konularında yardımların devam edeceğini duyurduğunu.

X.Deprem bölgesinde enkaz altında kalan 15 yaşındaki konuşma ve işitme engelli Cihan Kızıl’ı eşi Ayfer Tören hanımefendi ile ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in çocuğun tedavisini üstlenerek takip etmeye başladığını.

X.SMA Hastası çocuklara para toplamak için Valilik yerine izin beleşi düzenleyenlerin suç işleyerek haksız kazanca ortak olduklarını…

X.Sahipliğini Gazeteci Arkadaşımız DOST insan Feridun Cumhur Altuntaş’ın yaptığı Fatsa’nın sesi “Fatsa Güneş” Gazetesi 53.yaşına merhaba demenin heyecanını yaşadığını.

X.Son günlerde depremzede vatandaşlarımıza yardım amacı ile bir çok şerefsizin ev ve iş yerlerini dolaşarak para ve yardım topladıklarının konuşulduğunu.

X.Ordu Futbolunun önemli isimlerinden Cüneyt Tiryaki hocamız ile Amatörün değişmez rengi Burhan Öksüz’ün gecikmelide olsa arkadaşlarına verdikleri Hamsi ziyafetini gerçekleştirerek Ömer Kılıç’ın dilinden kurtulduklarını.

X.Müzik programında “Bir Gece Ansızın Gelebilirim” şarkısını dinleyen Burhan (Öksüz) Hocanın ayağa kalkarak, Allah’ınızı severseniz gecenin 4’ünde gelmeyin diyerek el açtığını…

X.Ordu’da spor camiası içinde yer almaya başlayan SİNYALCİLERİ bir araya toplamak maksadı ile SİNYALLE MÜCADELE DERNEĞİ kurulma çalışmalarının başlatıldığını..

X.Efsane Ordusporumuzun batışında imzası bulunan şimdi Büyükşehir Belediyesinden nemalanmaya devam eden U.A isimli sallamanın teleferik yanında bulunan Ordu’ya gezemeye gelenlerin büyük ilgisini çeken TERS evin kaldırılması isteğinin altında yeni bir OYUNUN sahneye konulacağı söylentilerini ortaya çıkardığını.

X.Ordu’da özellikle spor camiası içinde Sinyalle Mücadele Derneği kurulma çalışması başlatıldığını.

X.ÜRETİCİLERİMİZE UYARI: FINDIĞINIZI TARSİM SİGORTASI YAPTIRIN MAĞDURİYET YAŞAMAYIN.

X.GÜNÜN SÖZÜ: Para iyi bir uşak, kötü bir efendidir.

X.BUGÜNÜN SÖZÜ : Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri