Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 20 Şubat 2023 535 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Adıyaman’a depremzedeler için 52+1 Konteyner projesini hayata geçirmek için kolları sıvayan “Sen 1 Ordusun Vakfı” Platformu üyeleri Vali Tuncay Sonel’i ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını..

X.Deprem bölgesinde depremzede vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in “Biz Millet olarak tek yumruk tek vücut olduktan sonra bu acı günlerinde üstesinden gelerek eski günlerimize döneriz mesajı verdiğini.

X.DP Genel Başkan yardımcısı Milletvekili Cemal Enginyurt’un AKP’li Bülent Arınç’a seçimlerin zamanında yapılmasından neden korkuyorsunuz “HACI” diyerek sizler için yolun sonu görünmeye başladı diyerek yeni bir tartışma başlattığını.

X.Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarında görev alan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin dün Ordu’ya dönerek alkışlarla karşılandıkları meclis salonundaki törende anlattıklarının insanların kanlarını dondurduğunu..

X.Deprem bölgelerinden Ordu’ya gelen 5 bin 957 depremzedenin Otel ve Kamu misafirhanelerinde ikametlerinin sağlandığını.

X.OBB il sınırları içinde meydana gelecek yangınlardan etkilenen vatandaşlara yaptığı 2.000 bin liralık yardımı 10.000 bin liraya çıkardığını.

X.TÜİK tarafından 1Milyon 578 bin 867 kişi olarak açıklanan Ordu nüfusunun 897 bin 294 kişinin Ordu dışında yaşadığını.

X.52 Orduspor FK takımının gönülden taraftarlarının bugüne kadar aldığı sonuçlar ile takıma hiçbir olumlu katkı sağlayamayan mevcut Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in derhal görevinden istifasının alınarak yerine takımı zirveye taşıyacak yeni bir Ekibin iş başına getirilmesini istediklerini.

X.BİZ DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE ORDUSPOR SEVDALIYIZ SİZLERİN SEVDASININ NE OLDUĞUNU MERAKTA ETMİYORUM.

X.DOST ACI AMA GERÇEĞİ DÜŞMAN İSE SÜSLÜ YALAN KONUŞARAK GÖZE GİRMEYİ İYİ BERCERENMİŞ.

X.UNUTULMASINKİ; En Güvenilir An İyi DOST iyi Günde değil ZOR günde yanında olandır.

X.GÜNÜN SÖZÜ: Akıllı insanlar başkalarının tecrübelerinden yararlanır, inatçı insanlar her şeyi kendileri denemek ister.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri