Ana Sayfa Spor 20 Şubat 2023 102 Görüntüleme

FATSA BELEDİYESPOR, TFF’DEN GELECEK KARARI BEKLİYOR!

TFF 3.Lig 3.Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Fatsa Belediyespor, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden dolayı ligden çekilme kararı alan Osmaniyespor Futbol Kulübü ve Malatya Arguvan Spor Kulübü’ne onay karar çıkmasıyla TFF’den gelecek kararı bekliyor.

2022-2023 sezonunda mücadele ettiği TFF 3.Lig’de geçmiş sezonlardaki gibi mütevazi bir kadro kurmasına rağmen istediği sonuçları alamayan Fatsa Belediyespor, ligin başından buyana küme düşme potasından kurtulma mücadelesi veriyordu. Bu sezonla beraber takımın başında dördüncü sezonuna giren Niyazi Hüseyinoğlu ile yollarını ayıran Fatsa Belediyespor, ligde son oynadığı maçta Taner Gürsoy gözetiminde Bergama Belediyespor2u yenmişti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, ADANA, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremler sonucu profesyonel ve amatör liglerde mücadele eden birçok takım ligden çekilirken, Fatsa Belediyespor ile birlikte 3.Grup’ta yer alan Osmaniyespor Futbol Kulübü ve Malatya Arguvan Spor Kulübü de ligden çekildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi Osmaniyespor Futbol Kulübü ve Malatya Arguvan Spor Kulübü’nün ligden çekildiğini onayladığını açıklamıştı.

Sezon başında üç takımın küme düşeceği TFF 3.Lig 3.Grup’ta bu kararlar sonrasında ise sadece bir takımın düşmesi bekleniyor. Fatsa Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek resmi karar sonrasında ise transfer konusunda hamle yapacak.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri