Ana Sayfa Spor 20 Şubat 2023 128 Görüntüleme

TECRÜBELİ STOPER AMELİYAT OLDU

TFF 3.Lig 1.Grup ekiplerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nün tecrübeli stoperi Samet Cantürk, sol elmacık kemiği kırıldığı için ameliyat oldu.

52 Orduspor savunmasının can siboplarından olan 34 yaşındaki Samet Cantürk’ün antrenman sırasında sol elmacık kemiğinden darbe alması sonucu kırık oluştu. Liv Hospital İstinye Üniversitesi Hastanesinde ameliyat olurken, ne zaman yeşil sahalara döneceği ise henüz netlik kazanmadı.

Kulüp duyurdu

52 Orduspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Futbolcumuz Samet Cantürk 16.02.2023 Perşembe günü gerçekleştirilen antrenmanda sol elmacık kemiğinden darbe alarak sakatlanmıştır. Sakatlığının ardından oyuncumuz Liv Hospital İstinye Üniversitesi Hastanesine sevk edilmiştir. Bugün gerçekleşen başarılı operasyonun ardından taburcu olmuştur. Oyuncumuza geçmiş olsun diler, bir an önce antrenmanlarına başlamasını temenni ederiz” denildi.

Bu sezon Mor Beyazlı ekibin savunmasında önemli bir rol oynayan tecrübeli savunma oyuncusu, 20 müsabakaya çıkarken, bin 80 dakika sahada kalıp, 1 tane de gol katkısı sundu.

En az 4 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Samet Cantürk takıma katılana kadar yeni bir stoperin transfer edilmesi için çalışmaların başladığı öğrenildi.

İlginizi çekebilir

MOR BEYAZLILAR  TEPE YOLUNDA…

MOR BEYAZLILAR TEPE YOLUNDA…

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri