Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 1 Şubat 2023 456 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Dün eski Valilik binasında vatandaşlarla buluşan Valimiz Tuncay Sonel’in “ Devlet Vatandaşını sahipsiz aç ve açıkta bırakmaz” diyerek sizlere gönül kapılarımız 24 saat açıktır mesajı verdiğini..

X.Ünye limanına demir atan KRUVAZİYER gemileri ile Ordu’ya 2 bin Turisti ağırladıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in Ordu limanının uzatma ve derinlik sorunlarını çözdüğümüzde Ordu Turizmin vazgeçilmez merkezi olacaktır sözü verdiğini..

X.Başarılı çalışmaları ile Ordu eğitimine çok önemli katkılar sunan Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’e Valimiz Tuncay Sonel tarafından Başarı belgesi verildiğini..

X.ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın YÖK şemasında görev almak için AKP’den Milletvekili aday adaylığına soyunacağını..

X.Ordu’da bir pastanede Siyasetçi ve eski Genel Sekreter arasındaki yumruklaşmaya kadar giden sözlü kavgasının konuşulmaya başlandığını..

X.Dün Ordu’da balıkçı tezgahlarında boyları 6 cm olan Hamsinin kilosunun 40 liradan satıldığını..

X.Ordu’da son yılların dilenci enflasyonu yaşanmasının en büyük nedeninin çok sayıda toplayıcıların il dışından gelmesinden kaynaklandığını..

X.50 Randımanlı Fındığın Giresun’da 64 Ordu’da ise 62 liradan alıcı bulduğunu…

X.BÜYÜK yerlerin küçük adamlarının senaryoları daha önceden yazılmış dizilerde ROL almaya başladıklarını..

X.UNUTULMASIN Kİ; Sevdiklerinizi kırmamak mesafeyi uzak tutmalısınız..

X.GÜNÜN SÖZÜ: Hiçbir şey zor değildir, yalnız onu ufak parçalara bölmesini bilelim.

 

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri