Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 26 Ocak 2023 483 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.BİZ: Ordu’da bizlerle iyi ve kötü günlerimizi paylaşan sadece bizlerin değil Ordu’nun dertlerini kendi aile ve iş dünyasının derdi gibi görecek Ordu’da yaşayan MİLLETVEKİLLERİ istiyoruz..

X.Çarşamba günlerinin vazgeçilmez programı VATANDAŞ Dert Dinleme ve Kucaklaşma buluşmasında 400 vatandaşımızla birebir görüşerek onların dertlerine derman olmaya çalışan Valimiz Tuncay Sonel’in “kimse kusura bakmasın” ama birilerinin yapamadığını yaparak devletimizin sıcak yüzünü gösterdiğini..

X.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler’in özel çabası sayesinde THY ile yaptıkları anlaşama sayesinde iller arası cenaze nakillerinin ücretsiz yapılacağını..

X.Büyükşehir Belediyesinde kadro tartışmasının arka planında FETÖ tezgahı olduğu iddialarının gündeme düştüğünü..

X.Son günlerde cep telefonlarından AŞKIN Gözü kördür şarkısının dinlenemeye başladığını…

X.MHP Milletvekili adayı Naci Şanlıtürk’ün günde 3 ilçede partili partisiz vatandaşlarla buluşarak dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek her zaman onların yanlarında olduğu mesajını verdiğini..

X.Ordu’da Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine İŞ KUR kanalı ile temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere 622 kişinin işe alınacağını…

X.İYİ Parti Ordu İl  Başkanlığına seçilen Melikşah Murat Genç’in  Başkanlık bayrağını  eski Başkan Ekrem Şentürk’den devralarak görevine başladığını..

X.Fatsa Belediyesi’nde zabıta memuru Soner Yıldız’ın 10 gün önce “Eflin” adında bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Kübra Kısa Yıldız’ın Doğumdan bir gün sonra geçirdiği beyin kanaması sonrası yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak sevenlerini yasa boğduğunu..

X.İstanbul Ordu arası Uyuşturucu nakliyesi yaptıkları iddiasıyla yakalanan 3 kişiden 1’i tutuklanarak ceza evine gönderildiğini..

X.ASKF Genel başkanı Metin Kır’ın yan işi olarak ŞIRINGA ticaretine başlayacağını….

X.Yönetim Kurulu ,Teknik Heyet ve Futbolcularıyla Boztepe’de yemekte bir araya gelen Başkan Şükrü Bodur’un hep beraber inanacağız inadımızla mücadelemiz birleştirip sezon sonunda şampiyon olacağız mesajını vererek her maçımızı sadece 3 puan için oynamalıyız diyerek söz istediğini ve karşılığını alkışlarla aldığını..

X.GÜNÜN SÖZÜ: Yanlış anlayanlar tarafından söylenen bir doğrudan daha kötü hiçbir yalan yoktur.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri