Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 23 Ocak 2023 446 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Haz farizasını yerine getirmek için yola çıkan hacı adaylarımızı Ordu Giresun havalimanından uğurlayan valimiz Tuncay Sonel’in hacı adaylarımızdan ülkemizin birliği ve beraberliği için dua isteyerek Allah’ımız sizleri sağ salim götürüp getirme dileğinde bulunduğunu..

X.Ordu’nun yıllarca taktiklerle yönetildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler, “Bizler sorumlu kişileriz. Toplumda seyretmeye sessiz kalmaya hakkı olmayanlarız. Onun için geldiğimiz günden bu yana bu şehri geleceğe ve ileriye taşımak için çalışıyoruz” mesajı verdiğini..

X.Osmanpaşa caddesine prestij projesi ile yeni bir kimlik kazandırmak için çok önemli adım atan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e cadde sakinlerinden tebrik ve teşekkür yağdığını…

X.14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde aday konusunda aday adaylığı için çok sayıda isimlerin sahaya çıkma hazırlığı yapması nedeniyle en büyük sıkıntıyı AK Partinin yaşayacağını

X.ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın yaptığı yanlı ve yersiz atamalar için YÖK tarafından uyarıldığını..

X.İyi Parti İl Başkanlığı yarışında genç kararlı aday  Melikşah Murat Genç delegelerden 280 oy alarak Başkanlığa seçilerek diğer adaylar Remzi Aksoy, 247 ve Ali İhsan Aydın’ın ise 49 oy aldığını..

X.Ordu’da berber ve Kuaförlerden sonra Fırıncılarında Pazar günlerinin tatil olmasını istediklerini..

X.Ordu’nun trafiğe kapalı prestij caddelerinin son günlerde SEYYAR ve TOPLAYICILAR sokağı haline geldiğini..

X.Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden öğrenci kız çocuklarını takip ederek havaların karardığında evlerinin kapılarını çalarak kaçan kimlikleri belli olmayan şahıslar için güvenlik güçlerinin o bölgede çalışmalara ağırlık vermelerinin istendiğini..

X.52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur’un zorlu ve telafisi olmayan müsabakaların oynanacağı haftalarda takımını yanlız bırakmamak için 10 günlük Ordu kampını kulüp tesislerinde sürdürdüğünü..

X.Çatalcaspor karşısında zorda olsa aldığı 3 puanla zirve yarışını sürdüren Mor Beyazlı ekibimizin Pazar günü sahsında oynayacağı Edirnespor karşılaşması hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde başlayacağını…

X.GÜNÜN SÖZÜ: Çalışmak için müsait gün ve saat bekleme. Bil ki her gün ve her saat çalışmanın en müsait zamanıdır.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri