Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 9 Ocak 2023 407 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Pazartesi ilçe ve okul ziyaretleri geleneğini sürdüren Vali Tuncay Sonel’in dünü Gürgentepe ilçesinde önce öğrenci ve Öğretmenlerle sonra esnaf ve vatandaşla kucaklaşarak sohbet ettiklerini..

X.Ordu Rıhtın İskelesinin uzaması çalışmalarının başlatılması için Ankara görüşmelerini tamamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in yakında yeni bir projenin müjdesini paylaşacağını…

X.Bugün 10 OCAK Çalışan Gazeteci Gününde Valimiz Ve Büyükşehir Belediye Başkanının protokol masasında etrafında yer alan gazeteci kimliğine bürünenlerin o masada  neleri  konuşacaklarının merak edildiğini..

X.TBMM tarafından açıklanan Milletvekili karnelerinde Ordu’nun AK Partili Milletvekillerinden Metin Gündoğdu’nun 2 dersten bütünlemeye Ergün Taşçı ve Şenel Yediyıldız’ın tüm derslerden  sınıfta kaldığını..

X.AK Partide Aday adaylığını açıklayacak isimlerin Genel Merkezin bekleyin talimatı iddiasının gündeme gelmesiyle parti içinde sıkıntı yaratacağının konuşulmaya başlandığını…

X.Anadolu’nun en büyük şirketleri arasına giren Ordu’nun 9 Aslanına gönülden ve yürekten alkış yolladığımızı…

X.Şarkiye Mahallesi’nde üç hafta önce meydana gelen yangında ağır yaralanan ve yanık merkezi olmadığı için Malatya’da tedavi gören 68 yaşındaki Zehra Şahin’in yaşam mücadelesine yenik düşerek vefat ettiğini..

X.Seçimlerin yaklaşmasıyla medya şartlatanları tarafından seçimlik ve geçimlik seçim gazetelerinin yayınlanmaya başladığını..

X.SAHİ MERAK EDİYORUM: Bu sabah kahvaltısında Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanının Protokol masasında ÇALIŞAN GAZETECİ var mı?

X.GÜNÜN SÖZÜ:Hiç kimseye gururla bakma, o da kendisine göre görkemlidir.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri