Ana Sayfa Spor 8 Ocak 2023 305 Görüntüleme

“3’TE 3 İLE BAŞLAYACAĞIZ”

TFF 3.Lig 1.Grup ekiplerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nün yeni transferi kanat oyuncusu Muhlis İstemi, “Ordu şehri çok güzel. Hedefi de olan bir takım olduğu için 52 Orduspor’u tercih ettim. İkinci devreye iyi başlamak istiyoruz. İnşallah bu sezon 2.Lige çıkarız” dedi.

52 Orduspor’un devre arası transfer döneminde Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nden kadrosuna dahil ettiği Muhlis İstemi, iddialı açıklamalarda bulundu.

Fatsa Belediyespor ile oynanan hazırlık müsabakasında Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ikinci devrede tarafından oyuna sokulan genç kanat oyuncusu, çabukluğuyla dikkat çekti.

5’te kapanır, 15’te…”

52 Orduspor’a gelişini değerlendiren Muhlis İstemi; “Yöneticilerimiz, hocalarımız ve takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladılar. Hedefi olan bir kulübe geldim. İnşallah o kupayı bu şehre getiririz. 5 puan da kapanır, 15 puan da kapanır. Önemli olan biz kendimize bakacağız. Biz maçlarımızın hepsini kazandıktan sonra rakibimiz elbette puan kaybedecek. O yüzden ikinci devreye iyi başlamamız lazım. İkinci yarının ilk haftasında Ağrıspor deplasmanına gideceğiz. Oradan 3 puanla dönüp, sonrasında içeride üst üste oynayacağımız 2 maçı da kazanmak istiyoruz. 3’te 3 başlarsak puan farkı kapanır” dedi.

“Ordu’da mutluyum”

İstemi; “Yönetim kurulu ve hocamız beni çok istediler. Ordu şehri çok güzel. Hedefi de olan bir takım olduğu için 52 Orduspor’u tercih ettim. İnşallah bu sezon 2.Lige çıkarız. Ordu’ya geldiğim için mutluyum” ifadelerini kullandı.

52 Orduspor Futbol Kulübü taraftarlarından hep yanlarında olmasını isteyen başarılı kanat oyuncusu, taraftarların da desteğiyle hep beraber kupayı kaldıracaklarını dile getirdi.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri