Ana Sayfa Spor 14 Aralık 2022 182 Görüntüleme

BAŞKAN BODUR “ KAZANMAYA GİDİYORUZ

52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur,Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları  ilk devrenin son karşılaşmasında Amasyaspor’u yenerek devre arasına  mutlu girmek istediklerini belirterek, “Sezon başında koyduğumuz hedefin arkasındayız mutlaka  2.Lig’e çıkacağız” dedi.

Devreye 36 puanla girmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Bodur,3-1 kazandıkları Yomraspor karşısında takımının özellikle ilk yarı çok tutuk bir futbol oynadığını söyleyerek  “ikinci yarıdaki baskılı oyunumuz sonucu biraz geç olsa da getirerek rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanmasını bildik diyerek şimdi tek bir hedefimiz var Pazar günü Amasyasporu yenerek devre arasına rahat girmek” dedi.

“36 puanı hedefliyoruz”

Ligin son haftasında  deplasmanda  Amasya ile karşılaşacaklarını hatırlatan Şükrü Bodur,“Devre arasına gireceğimiz son haftada  puan kaybına tahammülümüz yok. Pazar günü Amasya ile deplasmanda karşılaşacağız. Sahadan 3 puanla ayrılmaktan başka bir şey düşünmüyoruz Devreye 36 puanla girmek istiyoruz. Çünkü 36 puan toplamayı başarırsak, maç başı 2 puan ortalamasını tutturmuş olacağız. Eğer bu ortalamayı lig sonuna da taşırsak, direkt olarak 2.Lig’e çıkabiliriz.”

“Transfer yapacağız”

Bu arada Teknik Heyetin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına başladıklarına değinen Başkan Bodur, “Devre arasında transfer için görüşmeler yapıyoruz. Eksik gördüğümüz bölgelere takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Devre arasında bize fayda sağlayabilecek futbolcu bulma imkanı biraz zor ama araştırıyoruz. Bize katkı sunacak ve taşın altına elini koyabilecek arkadaşları araştırıyoruz. Devre arasında mutlaka takviye olacak. ” şeklinde konuştu.

“2.Lig’e çıkacağız”

2.Lig’e çıkacaklarına inandığının altını çizen Başkan Şükrü Bodur, “Sezon başında söylediğimiz 2.Lig’e çıkma hedefinin arkasındayız. Puan farkı 8’di, 3’e düştü. Yarın daha da düşecek. Her takımda iniş ve çıkışlar oluyor. Bizim de üst üste kötü sonuçlar aldığımız dönem oldu ama bugün 3 puana düştü. Kelkit’i yenseydik, 1 puana düşecekti. 3 puanlık sistemde hiçbir zaman vazgeçilmez. Hedefimizden şaşmış değiliz. İkinci devre daha iyi olacağız. İnşallah üst lige çıkma hedefimize de ulaşmış oluruz” diyerek sözlerini tamamladı.

52 Orduspor Futbol Kulübü, 18 Aralık 2022 Pazar günü saat 14:00’de Amasya’da Amasyaspor ile karşılaşacak.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri