Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 4 Aralık 2022 426 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.“Onlar hepimizin can parçası, Hatırlanmak Bir Gün Değil Her gün” diyerek Engelli vatandaşlarımızla bir araya gelen valimiz Tuncay Sonel Devletimizin sunduğu imkanlarımız ile bu kardeşlerimizin yaşam alanlarını düzenleyerek onların her zaman yanında olduğumuzu hissettirmek bizlerin görevidir mesajı verdiğini..

X.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in Biz her zaman birleştirici olacağız diyerek yakında çok önemli sürpriz bir projesini açıklamaya hazırlandığını..

X.Cumartesi günü Kuyumcu açılışında Bülent Ersoy’u gören siyasetçinin ağabey dediği kişiye verdiği ziyaret sözünü unuttuğunu..

X.AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu’nun İl Başkan Yardımcısı Talip Şen Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adil Levent Karlıbel ve İlçe Yöneticileri ile Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Fatih Titiz ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek son aylarda inşaatçıların yaşadığı sıkıntıları masaya yatırarak çözüm yolları için sektöre destek sözü verdiğini..

X.TMO’nun 1 Aralık 2022 tarihi itibarı ile 10 ilçede Fındık alım merkezlerini kapatarak Altınordu Fatsa ve Ünye ilçelerinde alımlara devam edeceğini..

X.Ordu’da 44 liradan alım gören 50 Randımanlı fındığın Giresun’da 52 liradan işlem görmeye başladığını…

X.Şehrimizde birer gün arayla vefat eden Doktor Dikran Toraman ve kız kardeşi Ardem Toraman için İstanbul’da 40.gün duasının yapıldığını…

X.Esnafspor ve Efsane Ordusporumuzun efsane futbolcularından attığı gollerle MÜLLER lakabını alan Aydın Yıldırım ağabeyimizin de yakalandığı amansız hastalık sonrası vefat ederek sevenlerini üzdüğünü başta ailesi olmak üzere Spor camiasının başı sağ olsun…

X.GÜNÜN SÖZÜ: Yıllar, günlerin hiç bir zaman bilemeyeceği birçok şeyi öğretirler…(Waldo Emerson)

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri