Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 27 Kasım 2022 428 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Helal olsun; Sayın Valime.

İşte biz halkın içinde olup, onlarla aynı havayı tenefüs etmek.onlarla bir olmaktır,tebrikler sayın valim. Süleyman Kuvvetli

X.Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler’in “Ferrero” hakkında Rekabet Kurumuna yaptığı inceletme başvurusu sonrası Fındık fiyatlarının yükselmeye başladığını..

X.Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın zorlu genel seçim öncesinde illerde aday belirleme yöntemlerinin Aday adayları için çapraz anket yapılarak parti yetkililerine ‘İthal aday olmasın’ görüşünün iletildiğini..

X.Ordulu Kimleri Milletvekili olarak TBMM’ye göndermek istediğini yakına gazetemizde okuyacağınızı…

X.Altınordu ilçesinin yıllardan beri el sürülmemiş mahallelerini Asfalt ve Beton yol ile buluşturan Altınordu Belediye Başkanı AşkınTören’in 2022 yılını atlım ve hamle yılımız ilan etmiştik sözümüzde durmanın gururunu yaşıyoruz mesajı verdiğini..

X.Samsun mitingi sonrası bir araya geldiği MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin övgüsünü alan MHP İl başkanı Naci Şanlıtürk’ün il Başkanları arasında adaylığı garanti olan isimlerin başında geldiğini..

X.Fatsa’da sokak ortasında pusu kurularak işlenen ve vatandaşları tedirgin eden MASKELİ CİNAYETİN Esrarengizliğini koruduğunu…

X.Media World Reklam Ajansı sahibi Arkadaşımız güzel insan Erkan Güngör Uğur Okulları Müdürü Özlem Erdem, ile Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in seçkin davetlilerin huzurunda  kıydığı nikah töreni  ile hayatlarını birleştirerek mutluluğa yelken açtıklarını…

X.Samsun YEDAŞ Dağıtım Direktörlüğü görevine Ordu YEDAŞ’TA başarılı çalışmalara imza atan Ümit Yaşar Kışla’nın atandığını..

X.Ordu Valiliğinin değişen resmi Kurum Telefon ve adresleri nedeniyle KENT REHBERİNİ güncelleyerek Medya kuruluşlarına göndermelerinin istendiğini..

X.BUGÜNÜN SÖZÜ: Öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı, yetmişinde bile mesela zeytin dikeceksin..

X.GÜNÜN SÖZÜ : Özgür bir ülkede yaygara çok ıstırap az, baskı altındaki bir ülkede ise yakınma az, keder çoktur.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri