Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 22 Kasım 2022 382 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Ordu’da Milletvekilliği adaylığı için çok sayıda eski yeni siyasetçinin yarış içinde olduklarını…

X.AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun, “Ordu Kent Konseyi Başkanı, Camiye karşı olduğunu açıklayan bir habere imza atmış! Kent Konseyi kimin konseyi? Bugüne kadar şehrin hiç bir projesi ile ilgilenmeyen Kent Konseyi, mesele Cami olunca neden karşı çıkıyor? tepkisi koyarak istifaya davet ettiğini..

X.Ordu Belediyesinin EFSANE BAŞKANLARI arasında yer akan Kazım Türkmen’in vefatının 7. Yılında Ailesi ve sevenleri tarafından dualarla anıldığını..

X.Ordu’da daha önce Millet bahçesi projesi kapsamına alınan 19 Eylül Stadı alanı içine yapılacağı açıklanan cami projesi tartışmalarının büyüdüğünü…

X.TÜRK TABİBLER BİRLİĞİ Üyeleri Hekimlerin TÜRK ibaresinin kaldırılmasına karşı olduklarını açıklayarak bu karar biz hekimlerin kabullenemeyeceği bir yaptırımdan öteyi geçmez diyerek tepki koyduklarını…

X.Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin yeni doğacak çocukların oylarına ipotek koymak için onlara şimdiden yeni doğan bebeklere destek paketi hazırlayarak dağıtıma başladığını..

X.İYİ Parti içindeki Huzursuzluğun üyeler arasında MHP’ye dönüş hazırlığına yol açacaşının işareti olduğunun konuşulmaya başlandığını…

X.Balık tezgahlarını süslemeye başlayan Hamsilerin boylarının küçük olmalarına karşı denetimlerin yetersiz olduğunu…

X.Altınordu Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde aday olacakların önce delegelik sınavını başarıyla geçmelerinin gerektiğini..

X.İnternet sitelerinden kopya yapıştır ile aldıkları alıntı yazılarla YAZAR geçinenlerin en fazla olduğu yerleşim yerinin ORDU olduğunu..

X.Bugün Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacak olan 52 Orduspor FK takımında Teknik Heyet ve futbolcuların 3 puana kilitlediklerini..

X.GÜNÜN SÖZÜ: EŞŞEK HER ZAMAN EŞŞEK EŞEĞE BİENDE EŞŞOLU EŞŞEKTİR!

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri