Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 2 Kasım 2022 392 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Dün Ordu’nun arka sokaklarında Valimiz Tuncay Sonel’i gören vatandaşlarımızın çay sohbeti isteğini kıramayarak çay ocağında Ordu sohbeti yaparak bizim herkese kapımız açık ancak gelemeyen değerli hemşerilerimizin yanına giderek onlarla buluşmakta bu kardeşinizin  görevidir sizleri seviyoruz her zaman bekliyoruz diyerek gönüllere dokunduğunu…

X.Ordu’da valimiz Tuncay Sonel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.M.Hilmi Güler’in birlikteliğini çekemeyenlerin sokak dedikoduları ile gündemi değirmeye çalıştıklarını…

X.DOWN Sendromlu kardeşlerimiz unutmayarak onlara kuçak açarak güzel bir mekan kazandıran Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in bir alkışı daha hak ettiğini..

X.OTSO Başkanı A.Levent Karlıbel’in Ordu’yu geleceğe taşıyan her projenin destekçisi sanayicilerimizle esnaflarımızın yanında olacağız bizim boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok diyerek bir yerle mesaj verdiğini..

X.İYİ Parti il başkanlığına aday olduğunu açıklayan makine Mühendisi şehrimizin sevilen yüzü MHP eski Belediye meclis üyesi Şemsettin Şahin’e partililerden çok önemli destek mesajı geldiğini..

X.ORDUSİAD Başkanı A.Kadir Engin’in Ordu sanayicisinin sorunlarına çözüm bulunması yolunda yapacağı en hayırlı işin İstifa etmesi olacağını..

X.Efsane Ordusporumuzun kayyum Başkanı Hamdi Işık’ın şanzımanının dağılması nedeniyle geri vites atmakta zorlandığını…

X.Yılan Hikayesine dönen ve çeşitli söylentilerin çıktığı Eski Otogar ve Eski Sanayinin Kentsel dönüşüme gireceğinin netleştiğini..

X.Ordulu yazar Hüseyin Naim Günay’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bizlerinde yıllardan beri gündeme taşıdığı Kız meslek Lisesi Okulunun başka bir yere taşınarak kıyılarımız betondan kurtarmalıyız yeşil alan ve park yeri yapmalıyız sözlerinin takipçisi olacağımızı..

X.BUGÜNÜN SÖZÜ: Haksızlıklara boyun eğenler bir gün haklarıyla birlikte şereflerini de kaybederler.

X.GÜNÜN SÖZÜ : Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir. (Latin atasözü)

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri