Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 31 Ekim 2022 446 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Geleneksel hale getirdiği Pazartesi okul ziyaretlerinde öğrencilerle bir araya gelen Valimiz Tuncay Sonel’in öğrencilerimizle bir araya gelerek geçmişimi yaşıyorum dediğini..

X.AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu’nun TMO olmasaydı bugün fındık fiyatı 35 lira civarında dolaşırdı sözlerinin laf olsun torba dolsun diye söylenen açıklama olduğunu..

X.Vali ve Belediye Başkanları davet etmemize rağmen toplantılarımıza katılmıyorlar diye açıklama yapan ORDUSİAD yönetimine Ordululardan tepkiler yağmaya başladığını..

X.Ordu’da bir türlü dikiş tutturamayan İYİ Partide Milletvekili adayı olmak için şu an Altınordu ilçesinde 6 ismin özel çalışmalara yapmaya başladığını..

X.Ordu CHP İl kadın Kolları Başkanı Nilgün Yılmaz’ın parti içindeki organizasyonlarda başarılı çalışmaları nedeniyle takdir edilerek alkışı hak ettiğini..

X.Bir süre önce istifa ettiği ORDUSİAD derneğinden bugüne kadar aile şirketi olmaktan başka bir işlev yapmayan mevcut Yönetiminin de kongreye giderek yeniden yapılanarak değişmeli mesajı verdiğini.

X.2 Gün arayla vefat ederek hepimizi üzüntüye boğan  Ordu’nun gülen yüzleri Dikran ve Ardem Toraman kardeşlerin yaşadığı evin korumaya alınarak isimlerinin sokaklarına verilmesinin istendiğini..

X.Gazeteci Nedim Kovan’ın kova içinde soğumaya bıraktığı KARPUZU eline alırken düşürmesine bahane olarak KARPUZ kesileceğini anlayınca HEYECANLANDI bahanesine sığındığını…

X.OTSO Yönetiminin en yaşlı üyesi Sait Türkeli Büyüğümüzün geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası durumumun iyiye gitmesinin sevenleri arasında sevinçle karşılandığını..

X.Rahatsızlığına rağmen takımının Konya deplasmanına giden 52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur’un MOR BEYAZ renklere gönül veren EFSANE BAŞKAN olduğunu…

X.GÜNÜN SÖZÜ: Hiç kimseye gururla bakma, o da kendisine göre görkemlidir. (Nizami)

X. BUGÜNÜN SÖZÜ: Moda denilen şey o kadar çirkindir ki, onu her altı ayda bir değiştirirler.

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyormusunuz?

Bunları Biliyormusunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri