Ana Sayfa Spor 20 Ekim 2022 242 Görüntüleme

BAŞKAN BODUR ARTIK KAYBETMEK YOK…

Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden 52 Orduspor FK Takımı Pazar günü saat 19:00’da Yeni Ordu Stadyumu’nda Belediye Derincespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak.

Çarşamba günü Kırlarelispor ile Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayan ve 2-0 elenerek Ordu’ya dönen Mor Beyazlı ekibimiz dün yaptığı antrenman sonrası bugünü yapacağı ter idmanı ile geçirdikten sonra tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak çok sayıda futbolcusunun yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilmeyen puanları kaybeden Mor Beyazlı ekibimizin Kulüp başkanı Şükrü Bodur bugün Ordu’ya gelerek takımının son durumları hakkında önce Teknik Heyetten bilgiler aldıktan sonra futbolcularla özel bir toplantı yapacağı açıklandı.

Takımın sakat futbolcularının bir hayli olması nedeniyle Ziraat Kupası karşılaşmalarına yedek ağırlıklı futbolcularla çıktıklarını söyleyen 52 Orduspor FK Başkanı Şükrü Bodur yaptığı kısa açıklamada sezon başı futbolcularımızın sakatlanması nedeniyle  talihsizlik yaşayarak istemediğimiz sonuçları aldık. Yeni teknik heyetimizin futbolcuları tanıma ve kaynaşma sürecini atlattık şimdi bundan sonra takımız gerçek gücünü ortaya koyacaktır Pazar akşamı saat 19.00 da sahamızda oynayacağımız Belediye Derincespor karşılaşması bizim için çıkış maçımız olacaktır ben Teknik Heyet ve futbolcularımıza güveniyorum taraftarlarımızı tribünlere takımlarını desteklemeye davet ediyorum dedi.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri