Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 17 Ekim 2022 406 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.“ 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programları için şehrimize gelen Kültür ve Turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve çok sayıdaki Milletvekillerini Havalimanında Milletvekili Metin Gündoğdu Valimiz Tuncay Sonel Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk karşılayarak  Valilik salonunda düzenlenen toplantıda Turizmde Ordu’nun geleceğinin masaya yatırıldığını..

X.Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in Prestij projelerinden biri olan ve tüm kuşakların gurur duyacağı GENÇLİK VADİSİ projesinin 1. Etabının tamamlandığını..

X.Ordu Sağlık İl Müdürü Op.Dr. Dursun Tüzün’ün Ziraat bankası ile yapılan promosyon sözleşmesini emsallerinin altında kaldığını söyleyerek iptal ederek alkışlanacak bir karara imza attığını…

X.Son günlerde 850 ile başlayan telefonlarla yapılan aramaların vatandaşları Taciz ve Dolandırıcılık üzerine yapılan aramalar olduğunu…

X.Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Daire Başkanlığına Aytekin Başköy’ün atandığını..

X.İstanbul’da düzenlenen Adı ORDU TANITIM GÜNLERİ, Amacı TİCARİ ve SİYASİ amaçlı bir Organizasyon olduğunun eleştirilmeye başlandığını..

X.Altınordu Belediyesinde 4 yıldan beri NİKAH MEMURU olarak görev yapan ve bir zamanlar mesleğimize hizmet eden İmdat Elik arkadaşımızın Kızının da nikahını kıyarak tarihe çok önemli bir hatıra bıraktığını…

X . Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görevli personel, 1994’de Şırnak’ta şehit olan Zafer Gülseren’in annesi Şükriye Gülseren’in evinin boyanma isteğini yerine getirerek örnek bir harekete imza atarak gönüllere girdiklerini..

X.22 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan OTSO Grup seçimlerinde aday olan isimlerin gruplarından çıkmak için üyeleri yakın markaja almaya başladıklarını..

 

  1. GÜNÜN SÖZÜ : Eğer gerçeği açıklamak istiyorsan, zarafeti terziye bırak…

X. GÜNÜN SÖZÜ: Yükseklere çıkmaktan sakın, çünkü insanın düşmeyeceği hiçbir yüksek yer yoktur. 

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri