Ana Sayfa Ordu Haber 11 Ekim 2022 248 Görüntüleme

ORDU GENÇLİK MERKEZİ KİTAP KAFE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Ordu Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan kitap kafe, hizmet vermeye devam ediyor. Kitap kafede, gençlerin bir araya gelmesi, edebi, bilimsel ve sanatsal yönlerinin gelişmesini sağlayarak kültürler arası farkı en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kitap Kafe sayesinde gençlerin çeşitli sanatsal aktivitelere, kültürel ve sosyal faaliyetlere katılımları artırılması planlanıyor.

Gelen öğrencilerin ikramlar eşliğinde istedikleri kadar ders çalışıp vakit geçirebileceği kitap kafe; ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri tarafından 7 gün 24 saat kullanılabiliyor.  LGS, YKS, TYT, AYT, KPSS, DGS, ALES gibi sınavlara hazırlanan öğrenciler kitap kafede rahatlıkla ders çalışabiliyor. Ev ortamından bir farkı olmayan kitap kafe öğrencilerin dikkati dağılmadan ders çalışmasına, kitap okumasına ve birbirleriyle sosyalleşmesine olanak sağlıyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm yerleşimlerde kurulan gençlik merkezlerinin gençlere sosyal etkinliklerini rahatlıkla yapabilecekleri imkân sunduğunu ve kafenin resmi tatiller hariç 7 gün 24 saat açık olduğunu belirtti.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri