Ana Sayfa Spor 22 Eylül 2022 164 Görüntüleme

MOR BEYAZLILARDA SÖZ FUTBOLCULARDA…

52 Orduspor FK yarın akşam sahasında oynayacağı Yeni Mersin İdmanyurduspor  maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde dün yaptığı son antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Edirnespor karşılaşmasında 43. Dakikada aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyunu terk eden Batuhan Er’in tedavisinin devam ettiği ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanırken sakatlığı nedeniyle bu sezon kadroda yer alamayan Anıl Taşdemir’in tedavisinin tamamlandığı ve antrenmanlara başladığı bildirildi.

İlk 3 haftada 9 puan toplayarak liderliği kimselere bırakmayan 52 Orduspor’da rota yarın akşam oynanacak olan Yeni Mersin İdmanyurduspor müsabakasına çevrildi.

İçel Mersin İdmanyurdu takımı karşısında taraftar desteğini de arkasına alarak rakibini evine eli boş göndermek ve 4’te 4 yapmak isteyen Futbolcularda Bugün Ordu’ya gelen Başkan Şükrü Bodur’un doping yapacağı  gözüküyor.

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir önderliğinde Gülyalı Turnasuyu Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen dünkü antrenmanda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti.

Yeni Mersin İdmanyurduspor’un da iyi bir kadroya sahip olduğunu ve ligin iddialı takımlarından biri olduğunu aktaran tecrübeli çalıştırıcı, kendi evlerinde galip gelmek istediklerini söyledi.

52 Orduspor Futbol Kulübü-Yeni Mersin İdmanyurduspor müsabakası yarın akşam  saat 19.00’da Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanacak.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri