Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 22 Eylül 2022 379 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Hayırsever eşi Handan Sonel ile Şehit Gazi ve Engelli aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyip hatırlarını soran Valimiz Tuncay Sonel’in yetim çocukların isteklerini anında yerine getirerek gönülleri okşadığını..

X.AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu’nun, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a adeta ateş püskürerek başarılı çalışmaları ile hasta sahipleri ve hastalar tarafından takdir edilen Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur’un profesör olmasını Rektör Ali Akdoğan’ın engellediğini iddia ettiğini..

X.29 Eylül 2022 Perşembe günü Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in girişimleri sonucunda 2 tane RORO gemisinin Ordu’ya geleceğini..

X.Yıllardır hak ettiği hizmeti alamayan Osmanpaşa caddesine Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in kararlılıkla hazırlattığı özel projesinin çalışmalarının devam ettiğini..

X.Sırrıpaşa caddesinde SMS hastası yavruyu duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para toplayan ajans yetkililerinin Polis veya Zabıta tarafından evraklarının denetlenmediğini.

X.Havaların soğuması ile tezgahlarda göz kamaştırarak bollaşan hamsi ve balık fiyatlarının CEP yakmaya devam ettiğini..

X.Ekim ayında yapılacak olan OTSO seçimlerinin Ordu’nun geleceğine IŞIK tutacak olması nedeniyle oy kullanacak üyelerin vicdanlarının sesini dinlemeleri gerektiğini..

X.Ordu’nun en nezihi mekanlarından olan KAVUŞ’un Ordu sosyal hayatına yatırımları ile destek veren Almanya’da yaşayan eski Futbolcu siyasetçi İş insanı Sefa Yüce tarafından satın alındığını..

X.ÜRETİCİ KARDEŞ: Fındığını Emanet Bırakıp, FERRARO’yu sevindirme…

X.Haydi MAÇA: Yarın akşam saat 19.00 da Ordu Şehir Stadyumunda Şampiyonluğun en büyük adayı 52 Orduspor FK İçel Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında takımımı yalnız bırakma destek ol…

X.İbrahim Yılmaz Karadeniz ikili Briç Şampiyonasının 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde Ordu’da yapılacağını..

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor Musunuz?

Bunları Biliyor Musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri