Ana Sayfa Spor 31 Ağustos 2022 209 Görüntüleme

“GALİBİYETLE BAŞLAYACAĞIZ”

Orduspor 1967’nin başarılı kanat oyuncusu Abdülkadir Akyıldız, Yeşilyurt D.Ç. Ofspor’u deplasmanda yenerek lige galibiyetle başlamak istediklerini belirtirken, hedeflerinin ise ligi şampiyon olarak tamamlayıp 2.Lig’e çıkmak olduğunu dile getirdi.

Karşıyaka’dan kadroya dahil edilen kanat oyuncusu Abdülkadir Akyıldız, takıma çabuk adapte olurken, Teknik Direktör Cahit Erçevik’in en güvendiği isimlerinde başında geliyor.

“Adım adım ilerleyeceğiz”

Kamp sürecinin iyi geçtiğini ve bunu avantaja çevirerek lige galibiyetle başlamak istediklerini aktaran tecrübeli kanat oyuncusu; “Yeni sezon hazırlıklarımız sürüyor. Ordu’daki hazırlıklarımızın ardından Afyon kampını gerçekleştirdik. Orada hazırlık müsabakaları oynadık. Son olarak da Ordu’ya dönerek hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Çok iyi çalıştık. Hocamız ve teknik ekibimiz bizi çok iyi çalıştırıyoruz. İyi odaklandık. Takımda birliktelik çok iyi. Geçen yıldan takımda olan arkadaşlarımız bizi iyi karşıladı. Her şey yolunda gidiyor. Hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Ligin ilk haftasında deplasmanda Ofspor ile karşılaşacağız. Hedefimiz 3 puan. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek lige moralli başlamak istiyoruz. Sonra ikinci haftada grubun iddialı takımlarından Iğdır Futbol Kulübü’nü konuk edeceğiz. Hedefimize adım adım ilerlemek istiyoruz” dedi.

“İnanıyoruz”

Zor bir grupta yer almalarına karşın hedefe inandıklarının altını çizen Akyıldız; “Hedefimiz şampiyon olarak 2.Lig’e çıkmak. Direkt olmasa bile Play-Off’tan 2.Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Görev verilen her yerde oynamaya hazır olduğuna dikkati çeken başarılı oyuncu, daha önce forma giydiği takımlarda sağ ve sol kanat, forvet arkası hatta orta sahada bile oynadığını ifade etti.

“Taraftarımız itici gücümüz”

Taraftar desteğini önemsediklerini söyleyen Abdülkadir Akyıldız; “Etkili bir taraftarımızın olduğunu biliyorum. Karşıyaka müsabakasında tribünleri full doldurmuşlardı. 10-15 bin kadar taraftar kitlesi vardı. Onlarla daha güçlüyüz. İç saha olsun, deplasman olsun taraftarlarımızı her maçımızda tribünde görmek istiyoruz. İlla ki hatalar olacaktır. Onlar yanımızdayken daha güçlüyüz. Lige daha iyi başlayacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımız iç sahada yanımızda olursa, rakip takımları baskı altında alıp 3 puanları alacağımıza inanıyorum. Onlar bizim için itici bir güç olacak. Biz sahada mücadele verirken, onlar da tribünde destek olurlarsa daha iyi sonuçlar alacağımız su götürmez. İnşallah istedikleri gibi iyi bir oyun sergileriz. Taraftarlarımızı mutlu ederiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri