Ana Sayfa Spor 21 Ağustos 2022 146 Görüntüleme

BU GECE MAÇIMIZ VAR.. MOR BEYAZLILAR GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

4 Eylül 2022 Pazar günü sahasında Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek olan Mor Beyazlı ekibimiz bu akşam 2. Ligin güçlü ekiplerinden 1461 Trabzon takımı ile hazırlık maçı oynayarak taraftarlarının önünde çok önemli bir sınav verecek.

Mor Beyazlı 52 Orduspor FK,  Bolu kampı sonrası futbolculara verilen 3 günlük iznin ardından Turnasuyu Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor.

Sezon öncesi  kendi tesislerindeki çalışma sonrası   2.Etap Bolu kampını da tamamlayan 52 Orduspor, 3 günlük izin sonrası Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde  hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenman öncesinde sahanın ortasında futbolcularla bir teknik toplantı gerçekleştiren tecrübeli çalıştırıcı, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını ve şampiyonluk hedefi doğrultusunda mücadele edeceklerini dile getirdi.

52 Orduspor Futbol Kulübü, Bolu kampında 3 tane hazırlık karşılaşması oynarken, bunların ilkinde 2.Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler’i 3-1 ile geçti. İkinci hazırlık müsabakasını da 2.Lig’in yeni takımlarından Esenler Erokspor ile oynayan Ordu temsilcisi, 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Son hazırlık maçında İnegölspor ile karşılaşan Mor Beyazlılar, 2-1 öne geçse de, 4-2 kaybetti.

Bolu kampında hem güç depolayan, hem taktiksel antrenmanlar gerçekleştiren hem de hazırlık müsabakaları oynayan 52 Orduspor, artık tamamen lige odaklandı.

Ligin başlamasına 2 haftalık bir süre olduğu için hazırlık müsabakalarına devam edecek olan Ordu ekibi, 2.Lig’in güçlü takımlarından 1461 Trabzon Futbol Kulübü ile karşılaşacak. 52 Orduspor-1461 Trabzon maçı 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 20:00’de Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanacak.

1461 Trabzon Futbol Kulübü ile oynanacak hazırlık müsabakasının ardından hazırlıklarına yine kendi tesislerinde devam edecek olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, 27 Ağustos Cumartesi günü ise TFF 3.Lig’in bir başka Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor ile Fatsa İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Mor Beyazlı ekip, 1461 Trabzon Futbol Kulübü ve Fatsa Belediyespor ile oynadığı hazırlık müsabakalarının ardından maç haftasına girecek ve TFF 3.Lig 1.Grubun ilk haftasında 4 Eylül 2022 Pazar günü kendi evinde Ağrı 1970 Spor’u konuk edecek.

Öte yandan transferi büyük ölçüde tamamlayan 52 Orduspor’da son kararı Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir’in vereceği. Bolu kampında eksik gördüğü bölgelere 1 ya da 2 oyuncu transferi isteyebileceği öğrenildi.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri