Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 3 Ağustos 2022 473 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlarımızla sohbetinde yaşlı bir teyzenin  Valimiz Tuncay Sonel’i göstererek “Allah bu Validen razı olsun bizlerin her zaman yanında dertlerimize derman oluyor” sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Valimize tebessüm ederek  baktığını..

X.Bolaman havzası için Dünya Bankası’ndan gelen 300 milyon dolarlık kredinin 70 milyon dolara düşürülmesine tepki gösteren AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’ın, “Bürokratlarımız arasında vatanını seven var ama sevmeyen de çok.” Var diyerek gündeme damga vurduğunu..

X.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu programında Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ve OTSO Başkanı Servet Şahin’i bir çok program listesini değiştirerek tırpanlattırıldığını…

X.Kurumunda çalışanlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine gidecekseniz talimatı veren Kurum Amirinin miting saatinde Yalı camii altında kendine yakın dostları ile  çay içerek sohbet ettiğini.

X.Kentin girişinde duvarları VOSVOS resimleri ile süslenmesine Vatandaşların tepki göstererek uzun saçlı birisine rant sağlayacak diye böyle Turizm daveti olmaz diyerek tepki gösterdiklerini..

X.2023 seçimlerinde Ordu’da yeni bir rahmetli HALİL TEKKAYA profili ile karşılaşacağımızı..

X.Tabya başında bulunan 3 bayan heykelinin içki içen magandalar tarafından yeniden kırıldığını..

X.Fındık toplayacak yerli amelelerin 350 lira günlük parası istediklerini..

X.Bolu kampında 24 kişilik futbolcu ORDUSU ile çalışmalarını sürdüren 52 Orduspor FK takımında Teknik heyetin ve Futbolcuların sporseverlere “Gümbür Gümbür Geliyoruz” mesajı yolladıklarını…

X. REİSDEN MESAJ VAR:  BİZİMKİSİ BİR YOL DEĞİL AŞK HİKAYESİ…

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri