Ana Sayfa Bunları Biliyor Musunuz? 2 Ağustos 2022 458 Görüntüleme

Bunları Biliyormusunuz?

X.Haftaya Mesudiye ilçe ziyareti ile başlayan Valimiz Tuncay Sonel’in sadece gönül kapılarının değil Devletin kapılarının vatandaşlarımıza her daim açıktır onlarla buluşmaya devam ediyoruz diyerek buluşmalarımıza devam ediyoruz mesajı verdiğini..

X.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Fındık taban fiyatının normalin üzerinde bir fiyat olduğunu söyleyen OBB Başkanı Dr.M.Hilmi Güler’in sayın Cumhurbaşkanımız açıkladığı taban fiyat ile 8 milyon üreticimizin yüreklerine su serptiğini söylediğini..

X.CHP Genel Başkan yardımcısı Milletvekili Seyit Torun’unun fındığa verilen fiyatın Üreticinin değil gizli ellerin istediği fiyat olarak algılandığını söylediğini..

X.Korona virüs vakalarındaki artış nedeniyle Hastanelerde KORONA servislerinin yeniden açılmaya başlandığını..

X.Sokakların müdavimi kucağına bez bebek alan Dilencilerin kendilerine yardım yapmayan vatandaşlara kötü sözler söyleyerek rencide ettiklerini..

 X.Ordu Belediyesi  eski dönem başkanlarından Fikret Türkyılmaz’ın ve halk bankası emeklisi Hacı Türkyılmaz’ın vefat eden kardeşleri Nizamettin Türkyılmaz  dün  Altınordu Arpaköy’de toprağa verilikten  Cenaze törenine  Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk ve çok sayıda aile dostları ile sevenlerinin katıldığını..

X.Ordu’da bu yıl fındığa sahil kesiminde 13 Ağustos, orta kesimde 16 Ağustos ve yüksek kesimde 24 Ağustos’ta aşlanması kararı alınmasına rağmen Saraycık’ta üreticilerin bahçeye girdiğini…

X.Bolu kampının neşeli geçtiğini söyleyen 52 Orduspor FK takımı Teknik Direktörü Hasan Erkin’in burada her şey mükemmel eksiklerimizi görmek lige hazır hale gelmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz mesajı verdiğini.

X.UNTULMASIN Kİ; Bu şehirde herkes ATATÜRKÇÜLERLE FETÖ sevicilerinin kimler olduğunu çok iyi biliyor..

X.DİYORUM Kİ; Kapı Köpeğinden KOYUN KÖPEĞİ olmaz (NOKTA.)

İlginizi çekebilir

Bunları Biliyor Musunuz?

Bunları Biliyor Musunuz?

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri