Ana Sayfa Spor 1 Ağustos 2022 196 Görüntüleme

BOLU YANGIN YERİ GİBİ….

3 Lig 2.Grup ekiplerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde dün Bolu’da başlayan buluşma sonrası  15 gün sürecek olan ikinci etap kampı start aldı.

52 Orduspor FK başkanı Şükrü Bodur’un haftaiçi Ordu’ya gelerek  bizzat takip ettiği Ordu çalışmalarını tamamlayan Mor beyazlı ekibimiz Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde 15 gün sürecek ikinci etap Bolu kampı devam ediyor.

Kendi tesislerinde iki hafta boyunca kamp yapan Mor Beyazlı ekip, 27 Temmuz’da kampın son antrenmanını yaptıktan sonra tecrübeli çalıştırıcı, takıma verdiği  3 gün izin bitimi sonrası dün başlayan   Bolu kampında futbolcuların durumları ortaya çıkacak.

Moe Beyazlı ekibimiz Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir önderliğinde gerçekleştireceği antrenmanla Bolu’da  ikinci etap kampı devam edecek. Bolu kampında en az 4r hazırlık maçı oynamayı hedefleyen Teknik Direktör Erkin lige hazırlanmak için yeterli süremiz var hazırlık maçlarımızda eksiğimiz göreceğiz ona göre tedbirimizi alacağız çünkü biz hedefi olan bir takımız hata yapmak istemiyoruz diyerek Orduluların zevkle izleyeceği bir takım ortaya çıkaracağız mesajı verdi.

İlk etap Ordu kampının gayet verimli ve faydalı geçtiğini aktaran Şimşir; “İlk etap kampını kendi tesislerimizde gerçekleştirdik. Geçen sezon takımda yer alan ve yeni sezonda da devam ettiğimiz oyuncularımızın yanı sıra yeni transferlerimizin de yer aldığı kampta futbolcularımız kaynaştı. İyi bir ortam oluştu. Güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Amacımız burada takım ve bireysel dayanıklılığı artırmaktı. İlk etap kampının ardından 3 gün izin yaptık. Şimdi ise Bolu kampında yeniden bir araya geleceğiz. İkinci etap Bolu kampımız 15 gün sürecek. Kampta yapacağımız antrenmanların yanı sıra 3 tane de hazırlık müsabakası oynayacağız. İyi ve verimli bir kamp olmasını diliyorum” dedi.

“İstediğimiz sistemi oturtacağız”

Bolu kampında daha çok hazırlık müsabakaları üzerine yoğunlaşacaklarını belirten başarılı çalıştırıcı; “Lige başlamayı düşündüğümüz arkadaşlarımızın % 90’ını ilk etap kampına yetiştirdik. Uyum dönemini çabuk geçip, Bolu kampında da bu takıma oynatmayı istediğimiz sistemi oturtacağız. Zaten oyuncular birbirimizi tanıyor. Uyum sürecimiz çabuk aşıldı. Amacımız grup içerisinde kabul edilen, yoğun, dayanıklı, çok koşan, iyi futbolla birlikte skoru da kendiliğinden getiren iyi bir takım olduğumuzu göstermek. Bolu kampında daha çok hazırlık karşılaşmaları üzerinde duracağız. Uyum süreci bizim için önemli. Hedef takım haline geldiğiniz zaman rakipleri size önlem alacak. Belki de almayacak saldıracak. Biz orada rakipten daha dayanıklı, kuvvetli ve istediğimiz oyunu rakibe kabul ettiren bir yapıda olmak zorundayız. Bolu kampında bunun çalışmalarını yapacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Mor beyazlı ekibinin transferi henüz bitirmediği, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir’in raporuna göre bir takviye daha yapılabileceği öğrenildi.

Tasarım | Fega Bilişim Teknolojileri